Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti

De geur +

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - De lustopwekkende zoetheid van Tahitiaanse vanill

Exotische zoetheid, troostende warmte en een verleidelijke sensualiteit worden in de exclusieve Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti gecombineerd tot een onweerstaanbare, unieke creatie die de schoonheid en het intense aroma van Tahitiaanse vanille viert. De romig-zoete geur voor vrouwen en mannen bekoort door zijn kostbare ingrediënten en exquise samenstelling.

De heerlijke vanilledroom begint met een verleidelijke topnoot van sensuele bloemenakkoorden van ylang-ylang en champaka. De hartnoot onthult dan het geweldige vanille aroma. De kostbare Tahitiaanse vanille wordt behandeld met superkritisch kooldioxide in een speciaal, innovatief extractieproces dat de intense aroma's van de vanille in al hun facetten behoudt. Het resultaat is een absoluut zuiver, origineel vanille-extract dat verrukt door zijn natuurlijke schoonheid. De verslavende geur wordt vervolledigd door een delicate basis met edele amber- en sandelhoutakkoorden en een sensuele muskusnoot.

Perris Monte Carlo is erin geslaagd een waar kunstwerk te creëren met Vanille de Tahiti, dat niet alleen boeit door zijn betoverende geur, maar ook door zijn chique flacon. De slanke flacon combineert vakkundig eenvoudige elegantie met glanzende gouden weelde, waardoor het een echte blikvanger is in elke parfumcollectie.

De klassieke hoekige Perris vaas is gemaakt van een hoogwaardig, zwaar glas dat is afgewerkt in een donker, absoluut ondoorzichtig zwart. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar beschermt de kostbare vloeistof binnenin ook tegen schadelijk zonlicht. Het logo van het parfumhuis loopt over de hele voorkant van de flacon, als in een soort ruitpatroon, en de gouden kleur geeft het een luxueuze elegantie. Een ander, iets groter logo - ook in goud - en een zwart vierkant etiket sieren de fles. Dit etiket bevat de merknaam en de geurnaam in duidelijke gouden letters. Een edele kap van glanzend goud met een fijn reliëfpatroon vormt de bekroning van het tijdloos elegante ontwerp.

De betoverende Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti is afkomstig van het exclusieve parfumhuis van de Italiaanse ondernemersfamilie Perris. Met de Perris Group is de familie al tientallen jaren actief in de parfum- en cosmetica-industrie en is zij een van 's werelds grootste deskundigen op het gebied van de marketing en productie van luxe parfums en cosmetica. Naast het eigen merk van de familie Perris Monte Carlo omvat de portefeuille van de Perris Group ook het traditionele Parijse huis Houbigant en het exclusieve label Alyssa Ashley.

Perris Monte Carlo het merk achter de exquise vanille droom van Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti, is het hart project van Gian Luca Perris. Met dit label heeft de jonge parfumexpert een lang gekoesterde droom van een eigen geurcollectie waargemaakt en gaat hij volledig op in zijn exclusieve creaties. Samen met zijn ervaren team is Gian Luca Perris voortdurend op zoek naar de meest waardevolle ingrediënten en kostbare grondstoffen, waaruit zij in hun eigen geurlaboratorium onweerstaanbare parfums creëren voor een bijzonder veeleisende klantenkring.

Kopnoten:
ylang-ylang-absolue
Champaka Absolue
Hartnoten:
Vanille CO2
Basisnoten:
Amber
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Gian Luca Perris
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten