Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti

uitverkocht producten +

De geur +

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - De afrodiserende zoetheid van Tahitiaanse vanille

Exotische zoetheid, behaaglijke warmte en een verleidelijke sensualiteit komen samen in de exclusieve Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti om een onweerstaanbare, unieke creatie te creëren die de schoonheid en het intense aroma van Tahitiaanse vanille viert. De romig-zoete geur voor mannen en vrouwen betovert met zijn kostbare ingrediënten en exquise samenstelling.

De heerlijke vanilledroom begint met een verleidelijke topnoot van sensuele bloemenakkoorden van ylang-ylang en champaca. De grote vanillesmaak opent zich vervolgens in de hartnoot. De kostbare Tahitiaanse vanille wordt behandeld met superkritisch kooldioxide in een speciaal, innovatief extractieproces dat de intense smaken van vanille in al hun facetten behoudt. Het resultaat is een absoluut puur, origineel vanille-extract dat verrukt met zijn natuurlijke schoonheid. De verslavende geur wordt afgerond door een delicate basis met kostbare amber- en sandelhoutakkoorden en een sensuele muskusnoot.

Perris Monte Carlo heeft een waar kunstwerk gecreëerd met Vanille de Tahiti, dat niet alleen indruk maakt met zijn verleidelijke geur, maar ook met zijn chique flacon. De slanke flacon combineert op vakkundige wijze eenvoudige elegantie met glanzende gouden weelde, waardoor het een echte blikvanger is in elke parfumcollectie.

De klassieke, hoekige Perris flacon is gemaakt van hoogwaardig, zwaar glas in een donkere, absoluut ondoorzichtige zwarte kleur. Dit ziet er niet alleen elegant uit, maar beschermt de kostbare vloeistof binnenin ook tegen schadelijk zonlicht. Het logo van het parfumhuis loopt over de hele voorkant van de flacon in een soort ruitpatroon en geeft de flacon een luxueuze elegantie met zijn gouden kleur. Een ander, iets groter logo - ook in goud - en een zwart vierkant label sieren de flacon. Dit label bevat de merknaam en de naam van de geur in duidelijke gouden letters. Een elegante dop in glanzend goud met een fijn reliëfpatroon is de kroon op het tijdloos elegante ontwerp.

Het betoverende Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti is afkomstig van het exclusieve parfumhuis van de Italiaanse ondernemende familie Perris. Met de Perris Group is de familie al tientallen jaren actief in de parfumerie- en cosmetica-industrie en is een van 's werelds toonaangevende experts in de marketing en productie van luxe parfums en cosmetica. Naast het eigen merk Perris Monte Carlo omvat het portfolio van de Perris Group ook het traditionele Parijse huis Houbigant en het exclusieve label Alyssa Ashley.

Perris Monte Carlo, het merk achter de exquise vanilledroom van Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti, is het lievelingsproject van Gian Luca Perris. Met dit label vervult de jonge parfumexpert een lang gekoesterde droom om zijn eigen geurcollectie te creëren en gaat hij volledig op in zijn exclusieve creaties. Samen met zijn ervaren team is Gian Luca Perris voortdurend op zoek naar de meest waardevolle ingrediënten en kostbare grondstoffen, waarmee ze in hun eigen geurlaboratorium onweerstaanbare parfums creëren voor een bijzonder veeleisende klantenkring.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Gian Luca Perris
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten