Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia

De geur +

Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia - Een droom van het zuiden

Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia is een olfactorisch monument voor de mandarijn. In tegenstelling tot andere geuren maakt dit eau de parfum voor mannen en vrouwen uit 2018 gebruik van alle levensfasen van de mandarijn: de zoete, delicate en verleidelijke bloesem, de zeer frisse noten van de groene mandarijn en tot slot de heerlijke, fruitige akkoorden van de rijpe, sappige mandarijn.

De geur begint met groen-citrusachtige noten van groene mandarijn en bergamot, gevolgd door rijpe mandarijn met fruitige noten, terwijl petitgrain leidt naar de warme hartnoot. Daar benadrukken jasmijn, roosgeranium en oranjebloesem de heldere geest van mandarijn. De basisnoot van cederhout, amber en muskus is een elegante versiering in deze vrolijke en mooie geur.

De flacon van Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia straalt. Het glas is transparant en onthult de kostbare, groengele glinsterende vloeistof. De kleur weerspiegelt perfect de geur, die afwisselend groene mandarijn en rijpe mandarijn bevat. Een repeterend patroon bedekt de fles, waardoor het een artistieke uitstraling krijgt. De gouden dop en het gouden embleem op de voorkant getuigen van de elegantie en kostbaarheid die de geur in olfactorische vorm uitstraalt.

Gian Luca Perris studeerde economie en handel en werkte later in het familiebedrijf, de Perris Group, een cosmeticadistributiebedrijf dat in 1981 werd opgericht. Daar ontdekte hij zijn liefde voor parfum. In 2011 richtte hij Perris Monte Carlo op. Sindsdien werkt hij aan het combineren van traditioneel vakmanschap en de kunst van het parfumeren in moderne, pure geuren. Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia is door hem gecreëerd. Zijn ambitie om technische innovaties te gebruiken om nieuwe, pure geuren te verwerken tot uitzonderlijke parfums is ongetwijfeld een groot succes.

De reclamecampagne voor Perris Monte Carlo Mandarino di Sicilia bevat een foto die bijna explodeert van kleur. De transparante flacon staat in het midden van de foto. Het wordt omringd door de witte bloesems van een mandarijn, nog aan een steel met groene blaadjes, en stukjes van een rijpe, gepelde mandarijn. Alles lijkt op het zand van een strand te liggen en het water spat omhoog. De foto baadt in de kleuren groen, geel en oranje. Bovenaan zien we de vrij transparante groene tinten die overeenkomen met de vluchtige tonen van de groene mandarijnen. Verder naar beneden verschijnen de warmere kleuren en dus de warmere geurnoten.

Kopnoten:
Italiaanse groene mandarijn
Sinaasappelbitter
Mandarijn
Paraguayaans petitgrain
Hartnoten:
Jasmijn
roosgeranium
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Cederhout
Amber
muskus
Parfumeur:
Gian Luca Perris
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten