Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Jasmin de Pays

De geur +

Perris Monte Carlo Jasmin de Pays - de fijne geur van jasmij

Perris Monte Carlo Jasmin de Pays verleidt met een verleidelijke jasmijnnoot die slechts heel zachtjes verandert in de loop van de geur. Als onderdeel van de "Les Parfums de Grasse" collectie, richt Jasmin de Pays zich op deze delicate bloesem en verbeeldt de progressie van verse knop tot verwelkte bloem. In het begin is het eau de parfum van 2019 delicaat bloemig met groene noten. Daarna ontwikkelt de volle bloei zich, met een warme en volle, bijna romige geur. Tot slot verandert de geur in een zeer donkere, bijna dierlijke, kruidige geur. Dit alles wordt teweeggebracht door de geurcomponenten jasmijn absolue, goudsbloem, kruidnagel en muskus. De bovengemiddelde levensduur en het grote bereik maken van deze geur de perfecte metgezel voor 's avonds.

De kostbaarheid van Perris Monte Carlo Jasmin de Pays komt het mooist tot uiting in de opvallende flacon. De witte kleur van de glazen fles is zo puur als jasmijn. Een gouden patroon siert de voorkant van de kubusvormige fles. Het glinstert en glinstert afhankelijk van de weerkaatsing van het licht en doet denken aan gouden zonnestralen die dansen op de tere jasmijnbloemen. De glanzende gouden dop wordt verder benadrukt door de Perris Monte Carlo logo's in reliëf. Al met al ziet de fles eruit als een juweel. Maar het is "slechts" de schatkist voor de echte schat, de heerlijke geur van jasmijn in bloei uit Grasse.

Jean-Claude Ellena creëerde Perris Monte Carlo Jasmin de Pays. De wereldberoemde parfumeur komt uit Grasse en heeft een speciale band met jasmijn. Als kind hield hij vaak een bloem van deze kostbare plant tussen zijn vingers. Zijn ouders en grootouders werkten in de parfumindustrie. Als kind al hielp Ellena bij het oogsten van de witte bloemen en merkte hij dat de geur binnen een paar uur veranderde. Afhankelijk van wanneer de bloemen werden geoogst, hadden de geuroliën verschillende eigenschappen. Ellena zag de vergankelijkheid van parfum in deze vergankelijkheid van de natuur. Hoewel het een vluchtige substantie is, blijft het op een speciale manier eeuwig.

Op de promotiefoto voor Perris Monte Carlo Jasmin de Pays zien we de fles omringd door jasmijn. De bloemen zitten op de stelen, de donkere bladeren lijken bedekt met een laagje was. De jasmijnbloemen reproduceren alle drie stadia - gesloten - open - verwelkt - en komen dus precies overeen met wat de geur uitdrukt.

Basisnoten:
jasmijn-absolue
Kruidnagel
Afrikaantje
muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten