Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Oud Imperial

De geur +

De onweerstaanbare sensualiteit van Perris Monte Carlo Oud Imperial

Perris Monte Carlo Oud Imperial is sensueel, mysterieus en onweerstaanbaar aromatisch. De houtachtig-rokerige geur voor mannen en vrouwen viert het edele oud in een verleidelijke, zelfverzekerde en moderne compositie, die opent met een kruidig-zoete topnoot. Zoete jasmijn ontmoet frisse citrusnoten en warme, kruidige komijn. Wierook, patchoeli, saffraan en papyrus vormen de buitengewone, intense hartnoot. De gelijknamige oud ontvouwt zijn volle pracht in de warme, sensuele en elegante basisnoot. Vergezeld door sandelhout, Atlas ceder, labdanum, berk en Java vetiver wordt de oriëntaalse weelde van dit kostbare ingrediënt onthuld.

De exclusieve samenstelling van Perris Monte Carlo Oud Imperial is modern, elegant en onweerstaanbaar weelderig, net als de flacon. De slanke fles maakt indruk met zijn tijdloos elegante, bijna eenvoudige vierkante vorm en speelse gouden design. Het hoogwaardige glas is ontworpen in een donker, ondoorzichtig diepzwart, wat een aantrekkelijk contrast vormt met de stralende gouden versieringen. De chique flacon is helemaal versierd met het logo van het parfumhuis, gerangschikt in een soort ruitpatroon. Op de voorkant van de flacon staat ook een ander logo in een iets grotere vorm en de naam van het parfum in gouden letters, omringd door een fijne gouden lijst. De dop, ook in goud met een elegant reliëfontwerp, maakt de luxe uitstraling compleet.

Achter de onweerstaanbare Perris Monte Carlo Oud Imperial zit het exclusieve parfumhuis van parfumexpert Gian Luca Perris. De ondernemer, die behoort tot de bekende Perris familie, richtte het label in 2011 op om zijn eigen persoonlijke droom te verwezenlijken: Zijn eigen geurlijn, met alleen de meest kostbare ingrediënten en de beste grondstoffen.

De getalenteerde neuzen van het parfumhuis zijn voortdurend op zoek naar uitzonderlijke smaken en exclusieve geuren, die ze presenteren in unieke composities voor hun veeleisende klantenkring. De kostbare essences en distillaten worden geëxtraheerd in het eigen laboratorium en verfijnd tot zeer speciale creaties - zoals de Perris Monte Carlo Oud Imperial.

Perris Monte Carlo vertrouwt op de expertise van enkele van 's werelds meest gewilde parfumeurs voor haar exquise composities. Luca Maffei, een van Italië's meest gewilde jonge parfumeurs, had de leiding over Perris Monte Carlo Oud Imperial. Maffei ontwikkelde een grote passie voor de wereld van fijne geuren in zijn vroege jeugd en was ook in staat om een directe professionele indruk te maken met zijn uitstekende gevoel voor smaken en composities. Zijn exclusieve composities voor grote merken - zoals Houbigant, Trussardi en Replay - zijn net zo inspirerend als zijn ongewone nichegeuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Maffei al twee keer is geëerd met de prestigieuze "Art and Olfaction Award", die jaarlijks wordt uitgereikt in Los Angeles.

Kopnoten:
Jasmijn
komijn
citrusgeuren
Hartnoten:
Wierook
Patchoeli
Safran
papyrus
Basisnoten:
Sandelhout
Oud
atlasceder
Labdanum
Java-vetiver
Berk
Parfumeur:
Luca Maffei
Jaar van uitgave:
2012
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten