Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia

De geur +

De exclusieve Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia - De unieke schoonheid van Sicilië in geurvorm

Geïnspireerd door de unieke schoonheid van Sicilië heeft Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia gecreëerd, een citrusfruitige geur vol energie en subtiele sensualiteit. De ster van deze opwindende compositie voor vrouwen en mannen is de sappige, zure bloedsinaasappel, die fascineert met zijn felrode kleur en unieke aroma. Het staat symbool voor de verwarmende zon, de intense kleuren en de verkwikkende geur van het eiland op een zwoele lenteochtend.

De moderne, dynamische compositie verrast meteen in het begin met een lichtgevende noot van bloedsinaasappel. Zijn sprankelende frisheid en licht wrange elegantie ontmoeten de gourmand-zoete aroma's van een fijn amandelkoekje in de hartnoot. Amandel, kaneel en vanille smelten samen tot een heerlijke melange die een heerlijk contrast vormt met de lichtzure bloedsinaasappel. De basisnoot geeft een elegante, sensuele noot aan Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia met labdanum, amber en muskus, die wordt aangevuld met zoete, bloemig-fruitige iris en een aromatisch koffieakkoord.

Met de verkwikkende, sensuele Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia heeft het luxe parfumhuis Perris Monte Carlo een moderne, dynamische geur gecreëerd die de zorgeloze lichtheid van een zachte lenteochtend weergeeft. En ook de chique flacon overtuigt met zijn zorgeloze, tijdloos elegante vormgeving. De zeer klassieke, slanke en hoekige flacon van kristalhelder glas zet de licht iriserende vloeistof binnenin vakkundig in scène zonder overladen of opdringerig over te komen.

Het motto "minder is meer" lijkt ook van toepassing op het kleurontwerp. Alleen wit en goud zijn gebruikt voor de fijne details. De voorkant van de flacon is helemaal versierd met het logo van het parfumhuis, waardoor een soort wit ruitpatroon ontstaat. Daarbovenop staat nog een logo in een iets grotere vorm in glanzend goud, evenals het eenvoudige vierkante etiket met witte letters. De elegante uitstraling wordt voltooid door de ronde, glanzend gouden dop, waarop ook het Perris Monte Carlo logo staat.

Achter de onweerstaanbare geur van Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia zit het exclusieve parfumhuis van de Italiaanse ondernemersfamilie Perris. De familie is met de Perris Group al tientallen jaren actief in de parfumerie- en cosmetica-industrie en behoort tot de absolute experts in de productie en marketing van luxe cosmetica. Tot hun eigen merken behoren het traditionele Franse huis Houbigant, Alyssa Ashley en Perris Monte Carlo.

Met dat laatste heeft de jonge parfumexpert Gian Luca Perris een lang gekoesterde droom in vervulling doen gaan. In 2011 richtte hij het merk op met het verklaarde doel exclusieve geuren te ontwikkelen voor zeer veeleisende neuzen. Daartoe zijn hij en zijn team voortdurend op zoek naar de meest waardevolle ingrediënten en de meest kostbare grondstoffen. In het eigen geurlaboratorium worden de exquise essences minutieus geëxtraheerd en uiteindelijk gecombineerd tot onweerstaanbare composities - zoals de frisse citrusdroom van Perris Monte Carlo Arancia di Sicilia.

Kopnoten:
bloedsinaasappel
Hartnoten:
Amandel
Kaneel
vanille
Basisnoten:
Labdanum
koffie-absolue
Iris
muskus
Amber
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten