Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Clinique Sonne

Clinique Sonne kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Clinique Bescherming tegen de zon - mooie, gezonde huid ondanks de zon

Een mooie huid blijft in de zomer goed beschermd met de juiste bescherming tegen de Clinique zon. Het merk heeft dit ontwikkeld met de ervaring van dermatologen voor verschillende huidtypen en huidbehoeften. Naast de optimale aanpassing aan de huidtypes is Clinique zonnebescherming ook gunstig omdat het verschillende soorten UV-stralen uit de buurt van de huid houdt. De SolarSmart technologie in de Clinique zonverzorging is een combinatie van actieve ingrediënten om UVA- en UVB-stralen tegen te gaan. De producten zijn voorzien van Clinique zonnebescherming voor het lichaam en het gezicht, maar ook voor de bijzonder gevoelige delen van de ogen en lippen. Naast actieve Clinique bescherming tegen de zon omvat het zomerse assortiment van het merk ook verzorgende after-sun producten die de huid zowel vochtig maken als vitaminen geven. Wie zich met de aankoop van Clinique zonnebescherming optimaal wil beschermen, vindt online gunstige aanbiedingen.

Gezond looien volgens de dermatologische aspecten van de huid

De natuurlijke bruining van de huid komt overeen met haar eigen beschermende functie. De ontwikkelde pigmenten zijn bedoeld om schadelijke stralingscomponenten weg te houden. Als uw eigen beschermende vermogen wordt aangevuld met bescherming tegen de Clinique zon, verlicht dit de huid. Met geschikte UV-beschermende middelen en verstevigende mineralen worden tekenen van huidveroudering tegengegaan. Bestaande celbeschadigingen kunnen direct tijdens het zonnebaden met de Clinique zonwering worden gerepareerd. Dermatologen bevestigen dat de crèmes en balsems zelfs de gevoelige huid zacht voeden en beschermen tegen tekenen van huidstress. Onder de gebruikers van Clinique zonnebescherming bevinden zich topmodellen die ook oren, ogen en lippen beschermen met borduurwerk of crème tijdens hun opnames in een zonnige omgeving. Huidspecialisten in schoonheidsverzorging, vooral bij een steeds volwassener wordende huid, vertrouwen ook op de ingrediënten die de huid overdag en na het zonnebaden weer stevig en vochtig maken zonder irriterende ingrediënten. Even dermatologisch bevestigd is de zachte versterking van de huid bij langere perioden van zonneschijn. Als het vanaf de lente met Clinique zonnebescherming wordt behandeld, ontwikkelt het geleidelijk zijn eigen vermogen om UV-stralen af te weren. Dit verbetert op zijn beurt de werking van de afzonderlijke Clinique producten en zorgt voor een gezonde zomerbruine teint zonder nadelige gevolgen op lange termijn.

Geschikte zonwering Clinique tot en met de beschermingsfactor 50

De Clinique bescherming tegen de zon vervult een aangename dubbele functie door zijn samenstelling, die is afgestemd op de verzorgings- en schoonheidsbehoeften. Mineralen in vloeibare of romige texturen als ingrediënten in de Clinique zonbescherming maken de huid strakker en hebben behoefte aan verstevigende en herstellende actieve ingrediënten. De gevoelige huid profiteert van het feit dat de SolarSmart technologie haar beschermt tegen de zonnestralen zonder parfum of irriterende additieven. Zelfs een jonge huid met een bleke textuur blijft onder deze crèmes en gels lange tijd beschermd tegen zonnebrand en schadelijke langetermijneffecten van de zon. Als borduursel voor uw handtas is de Clinique zonnebescherming altijd bij de hand, zelfs tijdens verrassende zonnetijden. De Clinique Sun SPF 30 Mineral Powder Make-up For Face is ideaal voor perfecte make-up die tegelijkertijd beschermt tegen UV-straling. Het compacte poeder bevat antioxidanten tegen andere schadelijke invloeden van buitenaf op de huid, naast de actieve bestanddelen van het filter. Elke textuur werkt het beste wanneer deze ongeveer een kwartier voor het zonnebaden wordt aangebracht. Dan heeft het de tijd om zijn effect in de bovenste huidlagen te ontvouwen.

Clinique Zonwering ook voordelig als combinatieproduct

Al met al is de bescherming tegen de Clinique zon onderverdeeld in verschillende zonbeschermingsfactoren. U kunt uw individuele Clinique zonwering tegen een gunstige prijs online samenstellen. Gezichts- en lichaamscrème werkt met beschermend zeeplankton, antioxidanten en enzymen. Dit stimuleert tegelijkertijd het eigen vermogen van de huid om de cellen te herstellen. Bij andere Clinique zonbeschermingsproducten voegen de texturen zelfs minerale bestanddelen toe, die ook tijdens de regeneratie een zichtbaar verstevigende werking hebben.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clinique Sonne met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Awasine1985 van 18. december 2014
heerlijke zomergeur

Een heerlijke zonneverzorging voor het gezicht en ook voor het lichaam. Droogt de huid niet uit en beschermt goed tegen de zon.

Commentaar Retul1965 van 20. november 2014
Snel bruin worden

Je eigen teint een beetje opfrissen of lekker bruin worden zonder een selftanner te gebruiken. Deze is ook gemakkelijk weer weg te halen.

Commentaar Auncrust van 01. november 2014
Alsof je net van vakantie terugkomt

Fijne self-tanner. De lotion is gemakkelijk te verdelen en als je het voorzichtig doet, krijg je geen randjes. Super natuurlijk.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 111
toepassen
vandaag tot-62%1