Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Clinique Pep-Start is de ultieme strijd van het merk Clinique tegen vermoeide ogen en tekenen van stress. Het P-concept is een combinatie van zeven verschillende peptiden. Deze voorzien de vermoeide huid van werkzame stoffen zoals bij de adolescentie. Dit dempt en verzacht onmiddellijk de verwelkte, vermoeide en gezwollen huid.
Dit frisheidsconcept wordt gestimuleerd door de speciale applicator op de verpakking. Met deze Clinique wordt de Pep-Start gemasseerd en bevordert zo de microcirculatie. Dit kan al een ontzwellend effect hebben en helpt de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Pep-Start is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen.
Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen zich onmiddellijk ontspannen en de huid rond de ogen verzorgen met Clinique Pep-Start. Zelfs feestleeuwen die graag reizen hebben een snel hulpmiddel in hun bagage overal met de praktische dosering. Een voordeel voor de meestal zeer actieve doelgroep is de mogelijkheid om de oogverzorging op elke gewenste plaats te gebruiken. Visueel wordt direct een frisheidseffect bereikt. Op de lange termijn heeft het verzorgde gebied een vitaler en stralender effect. Met Clinique Pep-Start verdwijnen tekenen van stress, een slaperige nacht of vermoeidheid. Fijne lijntjes worden uitgedoofd, rimpels worden verzacht. De zorg kan ook onder de volgende make-up worden toegepast.
De intensieve formule van Clinique Pep-Start is gebaseerd op zeven peptiden in een aangename gelstructuur met een romig karakter. De peptiden werken samen en dringen diep door in elke huidcel. Daar pad ze droge en slappe gebieden. De huid wordt intensief gehydrateerd door andere actieve ingrediënten. Dit maakt het makkelijker voor het absorberen van de peptiden voor regeneratie en voor een optisch vaste verschijning.
De massage applicator bij Clinique Pep-Start is gunstig voor optimale opname van voedingsstoffen. De kleine balletje maakt nauwkeurig aanbrengen mogelijk. Door de huid om te draaien ontstaat een massage-effect dat de bloedsomloop stimuleert en een vochtophoping breekt. Het effect is onmiddellijk ontzwellend en verstevigend, kalmerend en ontspannend tegelijkertijd in geval van irritatie.

Het design

Clinique Pep-Start is zo vers verpakt als de inhoud belooft het effect. De gel is in een kleine, reis-geschikte buis van zon-geel kleur. Bovenop bevindt zich het kleine massagehoofdje, waarvan de ronde vorm al voor een aangename sfeer zorgt. De applicator wordt hygiënisch beschermd door een transparant plastic deksel.
Clinique bewaart Pep-Start met tang, maar niet in lettergrootte en dikke letters. Merknaam en serie, productaanduiding en de belangrijkste artikelgegevens zijn in het wit gedrukt. Voor een voordelig effect scheiden fijne lijntjes en regelafstand de afzonderlijke lettertypegebieden. Voor een nog beter onderscheid wordt cursief gebruikt in combinatie met vetgedrukte gebieden. Het totale ontwerp ziet eruit als een frisse zonnige dag.

Het assortiment

Clinique Pep-Start biedt ideale verzorging tegen tekenen van stress en vermoeidheid, vooral voor de huid in het gevoelige gebied van de ogen. Vooral de romige ooggel Oogcrème is als een frisse turbo. Fijne rimpels en donkere kringen worden letterlijk weggeveegd. De peptiden bevatten verzorging van de huid van binnenuit met vocht en de eigen vitale stoffen van de huid. Het regenereert beter, ziet er voller, strakker en levendiger.
De massage-applicator heeft ook een gunstig effect op deze huid. Om de oogbal aan te brengen, wordt de massagebal met lichte druk over het te verzorgen gebied bewogen. Hierdoor wordt de ophoping van eventueel aanwezige vloeistof direct afgebroken. Dit heeft een ontzwellend effect. Tegelijkertijd stimuleert dit type toepassing de microcirculatie van de huid. Hierdoor is het beter in staat om kleine huidbeschadigingen te herstellen en snel te regenereren in zijn algehele structuur.
Optisch gezien creëert Clinique Pep-Start een alerte verschijning door zijn meervoudige werking, ongeacht hoe inspannend de dag was tot het moment van verzorging of of de nacht een schaduw van de ogen en zwelling heeft achtergelaten. Make-up dragers waarderen de goede voorbereiding van de huid, die mogelijk is met de oogcrème. Omdat het egaliserende effect en de verfrissende teint de gelijkmatige glans zelfs in de oogzone kunnen benadrukken, zelfs bij een gestresste huid. Vooral wanneer de ooggel wordt aangebracht om de make-up voor te bereiden, is de textuur een ander voordeel. Het absorbeert snel en zonder vettige resten in de huid. Hier werkt het van binnenuit en beschermt het tegen invloeden van buitenaf, waaronder make-updeeltjes.
Het is ook mogelijk om de zon of normale dagbehandeling na de gel aan te brengen. De gevoelige oogcontour is altijd gewikkeld in peptideverzorging, die urenlang werkt tegen verlies van elasticiteit, schaduwen en tekenen van vermoeidheid. Het handige reisformaat van de verpakking bevat voldoende oogcrème voor een uitgebreide levering, zelfs over meerdere reisweken, vanwege de kleine benodigde doseringshoeveelheid.

De commerciële

De perfecte start van de dag: Clinique Pep-Start.