Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Clinique Airbrush Concealer creëert een perfecte en stralende teint. De vloeibare textuur is ideaal voor het verbergen van fijne lijntjes en rimpels en het balanceren van de huidskleur. De speciale formule bevat optische weekmakers die het licht weerkaatsen. Dit leidt af van kleine onvolkomenheden en verheldert donkere vlekken en schaduwen. De huid ziet er vlekkiger uit en krijgt een frissere uitstraling. Het airbrush effect richt zich niet alleen op het corrigerend effect. De afwerking, die wordt bereikt door de romige textuur, is ook bijzonder. De dekkracht wordt bewust lichter gehouden. Het resultaat ziet er natuurlijker uit en de huid blijft er ondanks de bedekkende crème levendig uitzien. Dankzij de lichtreflecterende eigenschappen is de textuur ideaal om de ogen in de schijnwerpers te zetten. Donkere schaduwen, donkere kringen rond de ogen, fijne rimpels en meer zijn tekenen van vermoeidheid. Ze maken de hele teint al snel dof en ouder.

De Concealer Clinique Airbrush heeft een corrigerend effect en wordt bijzonder goed verdragen. In overeenstemming met de filosofie van het merk Clinique wordt er aan geen enkel product parfum toegevoegd. Alle verzorgings- en make-upproducten zijn ook op allergieën getest. Dit is vooral belangrijk in de oogcontour, zodat de concealer ook onder oogheelkundig toezicht getest is. De licht romige formule kan gebruikt worden na een normale oogverzorging. Als alternatief kan het ook worden gebruikt via de Foundation, waardoor de Clinique Airbrush Concealer in penformaat de ideale metgezel is voor gebruik onderweg. Naast de nuances die bij de teint passen, zijn er ook meer roze tinten. Deze blauwachtige schaduwen compenseren de kleur en geven de huid een frisse, vitalere uitstraling. Tegelijkertijd kunnen ze worden gebruikt als vloeibare highlighters op punten zoals de jukbeenderen, de labiale boog of de brug van de neus. Dit creëert subtiele lichtreflecties en onderstreept de contouren van het gezicht. Voor het bedekken van onzuiverheden, onvolkomenheden en meer moet een andere bedekkingscrème met een hoger bedekkingsvermogen en een doffer resultaat worden gebruikt.

Het design

De Clinique Airbrush Concealer kan onmiddellijk en zonder verdere hulpmiddelen worden gebruikt. Hij heeft al een praktische borstel geïntegreerd. Het product wordt gedoseerd via een draaimechanisme aan de bovenzijde van de concealer. Op deze manier blijft het gebruik zeer hygiënisch. De smalle vorm van het potlood past perfect in een cosmetische of handtas, zodat make-up ook onderweg ververst kan worden. De licht flexibele penseeltip is ideaal om niet alleen de oogcontour te verbergen, maar ook andere zones of om te accentueren met een lichte nuance. Indien nodig kan de vloeibare textuur worden gemengd met vingers of een spons tot een natuurlijke overgang is bereikt.

Het assortiment

Vermoeide oogzones en een bleke teint behoren tot het verleden met de Clinique Airbrush Concealer. De innovatieve formule is verrijkt met optische ontharders. De lichtreflecterende deeltjes creëren een stralend resultaat en leiden donkere schaduwen af en meer. De lichte bekledingskracht zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat. De romige textuur is gemakkelijk te mengen en kan onder en over make-up worden gebruikt. Door de smalle potloodvorm met geïntegreerde borstel is de concealer ook eenvoudig te dragen. Zo blijft de teint altijd perfect. De formule wordt goed verdragen en is ook getest door oogartsen.

Een licht roze tint is de Nuance Clinique Airbrush Concealer 01 Fair. Vrouwen met een donkerdere teint kunnen het ook gebruiken als een vloeibare highlighter. Vooral blauwachtige schaduwen kunnen in kleur worden gecorrigeerd. Een donkerdere variant is Clinique Airbrush Concealer 02 Medium, dat meer zalmkleurig is. Het balanceert ook optisch goed boven alle donkere cirkels rond de ogen. Een medium beige tint is Clinique Airbrush Concealer 04 Neutral Fair, terwijl de kleur 05 Fair Cream lichter en iets yellower is. Een warmere, medium beige toon is Clinique Airbrush Concealer 07 Lichte Honing. Een vrij klassieke highlighter kleur is de roze Clinique Airbrush Concealer 20 Illuminator. Hiermee kunnen de contouren van het gezicht worden geaccentueerd en zeer discrete lichtreflecties worden ingesteld.

Op deze manier ziet de teint er frisser uit en kan deze zachtjes worden gemodelleerd. Overdag kan de stichting in een paar eenvoudige stappen worden opgefrist. Tekenen van vermoeidheid en ook kleinere rimpels en lijntjes kunnen worden verborgen. De zachte en flexibele penseelpunt is ideaal voor nauwkeurig aanbrengen. De romige textuur kan ook zachtjes direct met de vingers worden gemengd, zodat er geen overgangen waarneembaar zijn. De concealer wordt via een roterend mechanisme verwijderd en is daardoor zeer zuinig en hygiënisch te doseren.