Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Clinique Augen

Clinique Augen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Clinique Mascara - perfecte wimpers de hele dag lang

Grote ogen zijn aantrekkelijk, fascinerend en opvallend. Maar niet elke vrouw heeft het van nature. Clinique Mascara brengt de schoonheid van alle vrouwen naar boven. Speciale borstels en verschillende texturen van de mascara's roepen gedefinieerde, volledige wimpers op voor elk type en openen het beeld. Korte en rechte wimpers krijgen vaart, lange wimpers worden gevleid door de mascara zonder klontjes, dunne wimpers worden verdicht. Met Clinique mascara vindt elke vrouw de juiste mascara - van de betoverende natuurlijke look tot lange wimpers en dramatische verschijningen in de avonduren. Clinique Mascara verfijnt de wimpers met hoogwaardige stoffen en kleurintensieve pigmenten. Omdat vrouwen het mooist zijn als ze zich zo voelen.

Clinique Mascara verfraait de wimpers met

-volume

-Schommelen

-uitbreiding

-Nadruk op elke individuele wimper afzonderlijk

-een natuurlijk draagcomfort

-lange houdbaarheid

-Zeer goede compatibiliteit

Speciaal voor de gevoelige huid

Clinique Mascara is gunstig voor vrouwen die gevoelig zijn voor mascara. Alle Clinique producten zijn hypoallergeen. Sinds 1968 staat het prestigemerk Clinique voor uitvoerig geteste cosmetische producten en het afzien van allergene stoffen. Elk product wordt 7.200 keer op mensen getest. Zodra een allergische reactie bij een persoon optreedt, wordt het product herzien totdat het de test doorstaat.

Daarom zijn Clinique mascara's, Clinique eyeliners, Clinique oogschaduw en Clinique wenkbrauwpotloden honderd procent parfumvrij. Geuren zijn de meest voorkomende veroorzakers van allergische reacties. Minder geur is beter voor uw gezondheid.

Vooral op de zeer dunne en gevoelige huid van de ogen kunnen irritaties zoals verbranding, jeuk of roodheid gemakkelijk optreden. Clinique Mascara's worden bovendien door oogartsen getest op hun verdraagzaamheid. Dragers van contactlenzen en vrouwen met gevoelige ogen vinden online een Clinique mascara die speciaal voor hen is ontworpen. Zodat deze vrouwen ook hun schoonheid kunnen vergroten en toch hun ogen helder kunnen houden.

Geschikte producten voor speciale eisen, zoals 24-uurs fixatie of waterdichte Clinique mascara, kunnen online worden gekocht.

Welke mascara is geschikt voor welk type?

Clinique Mascara's combineren het verhogen van het volume en het verlengen van de wimpers. Sommige bieden extra swing, extra lengte of vederlichte wimpers. Vrouwen kunnen deze populaire Clinique mascara kopen:

-Mascara met hoge impact

-Mascara met hoog effect Extreem Volume Mascara met extreem hoge impact

-Chubby Lash Fattening Mascara

-Fladderen van het vermogen van de wimpers naar volledige mascara

-Mascara met hoge impact krullende mascara

-Mascara met hoge lengtes Mascara

-Wimpers Power Feathering Mascara

Een flexibel polymeer in High Impact Mascara verlengt de wimpers en geeft ze maximaal volume. De zijdeachtige glanzende kleurpigmenten zijn verkrijgbaar in Zwart en Zwart/Bruin. Dit maakt deze mascara ideaal voor lichtere huidtypes.

De High Impact Extreme Volume Mascara is een nieuwigheid op de markt en leidt mascara naar hogere dimensies. Extreem lange, zijdezachte, volumineuze wimpers bereiken vrouwen met slechts één bestelling. Het uiterst precieze, multidimensionaal gevormde borsteltje verdeelt elke wimper afzonderlijk en omhult zelfs de kleinste haren met de rijke kleurpigmenten. Deze Clinique mascara voedt de wimpers met een verscheidenheid aan hoogwaardige stoffen zoals tarwe-eiwit en panthenol.

Een ander hoogtepunt van de Mascara'Clinique s is de Chubby Lash Fattening Mascara. Het extra grote borsteltje met de delicate haren transformeert bleke en dunne wimpers in weelderige, sterke wimpers met slechts één zwaai. De inktapplicatie weegt niet op de wimpers, de ogen zien er stralend mooi uit. De Clinique mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Drama en natuurlijkheid in één? De Lash Power Flutter to Full Mascara kan precies dat doen. De individuele uitstraling wordt bepaald door een draaibare behuizing. Van natuurlijk tot volumineus, de reikwijdte van deze nieuwe mascara varieert van Clinique . De foto's op de behuizing tonen het volume. De diepzwarte mascara omringt de wimpers en gaat tot 24 uur mee zonder te plakken.

Voor vrouwen met rechte wimpers heeft de High Impact Curling een Clinique mascara klaarliggen. Al het gebogen borsteltje belooft het: Hier komt het momentum in de wimpers! De gladde film wordt gevormd uit een combinatie van polymeren en silicea. Hij repareert de schommel zodra deze droogt. De wimpers worden verlengd met zwarte of zwartbruine kleurpigmenten, het volume wordt verhoogd door het precieze penseel. De wimpers plakken niet. De Clinique Mascara biedt ook een 24-uursstop.

De High Lengths Mascara biedt een nieuwe functie. In plaats van een borstel is er een precisiekam. De gebogen applicator definieert elke individuele wimper, brengt hem op gang en verlengt de wimpers op een onvergelijkbare manier.

Wie houdt van een natuurlijke look zal blij zijn met de Lash Power Feathering Mascara. Het spiraalvormige borsteltje in combinatie met een wateroplosbare polysacharide in de textuur geeft de wimpers lengte en een vederlichte krul. De wimpers zijn individueel gescheiden en behouden een onvergelijkbaar natuurlijke uitstraling.

Hoe maak je de wimpers echt mooi?

Met alle mascara's uit Clinique de juiste volgorde helpt het om een groter effect te bereiken. Aan de basis van de bovenste wimpers begint het aanbrengen van de verf met het mascaraborsteltje. Dan in zachte zigzagbewegingen verder tot aan de uiteinden van de wimpers tot aan de mascara. Voor een mooie zwaai, druk de wimpers even omhoog om ze te repareren. Als het effect nog niet voldoende is, wordt een tweede bestelling toegevoegd. De eerste toepassing moet eerst gedroogd worden, anders kunnen de wimpers aan elkaar plakken en kunnen er lelijke spinnenpoten ontstaan. Gevoelige vrouwen moeten slechts de helft van hun wimpers met mascara behandelen. De afstand tot de rand van het oog voorkomt irritatie.

Clinique Mascara adviseert de Bottom Lash Mascara voor de onderste wimpers, die speciaal is ontwikkeld voor toepassing aan de onderrand van het oog. Om individuele haren aan de rand van het oog te definiëren, kan de borstel verticaal worden gehouden.

Bijna alle Clinique mascara hebben een thermo-gevoelige textuur. Ze zijn waterdicht tot een temperatuur van 38 graden Celsius. Regen, tranen of zweet lekken geen Clinique mascara. Toch kan het zeer gemakkelijk worden verwijderd. Bevochtig eenvoudig twee wattenpads met warm water en druk ongeveer tien seconden op de oogleden. Veeg dan voorzichtig af. Het is even gemakkelijk aan te brengen als om make-up te verwijderen, maar alle mascara's gaan Clinique de hele dag mee zonder te vervagen of af te brokkelen. De ogen blijven geaccentueerd en behouden hun inspirerende glans.

Mascara die uw ogen mooi maakt

Alle vrouwen die waarde hechten aan expressiviteit, gebruiksgemak en hoogwaardige ingrediënten in hun cosmetica zullen Clinique overtuigd worden door de producten. Clinique Mascara goedkoop kan vrouwen kopen op het internet. Er zijn exacte beschrijvingen van de afzonderlijke producten, een groot aanbod en gunstige aanbiedingen. Het winkelen zal de moeite waard zijn, want Clinique Mascara opent de ogen van elke vrouw.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
5 111
toepassen
vandaag tot-62%1