Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Vanitas

De geur +

Glamoureus bloemig boeket - het parfum van Versace Vanitas

Zeer vrouwelijk en verrassend fris is de geur van Versace Vanitas . Het parfum van het modehuis, dat een eerbetoon is aan ijdelheid en vergankelijkheid, speelt met contrasten. Bloemen zijn een populair symbool van het motief en daarom staat een heel bijzondere bloesem centraal in de compositie: de tiarébloesem.

Het draagt bij aan zijn exotische en licht aquatische noot, terwijl fresia's zoet en zeer vrouwelijk zijn. De pittige topnoot met kalk brengt dit in evenwicht. Het citrusakkoord maakt de compositie losser en geeft de bloemengeur een meer jeugdige en lichtere component. De basis combineert dan cederhout met het rijke aroma van de tonkaboon. Beide zijn zeer sensueel en geven het parfum een langere levensduur.

Vanitas von Versace wordt gekenmerkt door zijn weinige, maar fijn gecoördineerde geuren. De creatie is even eenvoudig als pakkend. Tegelijkertijd is het geschikt voor vrouwen van alle leeftijden, voor gelegenheden variërend van casual tot formeel, en voor verschillende smaken. Bloemige, citrusvruchten en zelfs romige noten zijn allemaal inbegrepen, waardoor een volwaardige mix ontstaat. Het is een echte signatuurgeur die een goede keuze is voor elke gelegenheid. In tegenstelling tot veel zware composities staat het niet op de voorgrond, maar het geeft altijd een vrouwelijk en nobel aura op een subtielere manier.

Kopnoten:
Limoen
Hartnoten:
Freesia
tiaré
Basisnoten:
Cederhout
Tonkaboon
Parfumeur:
Dora Baghriche-Arnaud
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Vanitas met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Canythould
zeer aan te bevelen

Een echt heerlijk parfum. Ik was meteen enthousiast over de geur. Zal zeker een van mijn lievelingsparfums worden. Langhoudend, zeer aan te bevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten