Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Geïnspireerd door de Griekse god van de liefde is Versace Eros Flame een geur voor mannen die staat voor liefde, toewijding, passie, emoties en diversiteit.

De zoet-fruitige Sillage in de vurige rode fles is zeer veelzijdig met citrus, kruidige en bloemige tonen.

Versace Eros Flame kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versave Eros Flame : Een contrasterende en gepassioneerde geur

Eros Flame De langdurige en intense Versace mannengeur staat voor passie, toewijding, emotie en, last but not least, diversiteit. Het bestaat uit kostbare biljetten. Deze creëren soms sterke contrasten, wat het parfum bijzonder interessant en nobel maakt.

De topnoot bestaat uit zwarte peper, de "koning van de specerijen", wiens kruiden en warmte een vleugje exotisme toevoegen. Het wordt gecombineerd met de mediterrane geur van rozemarijn. In tegenstelling hiermee staan de andere geuren van de topnoot. Bijvoorbeeld de aromatisch frisse en licht groene geur van bittere sinaasappel en de fruitige en bloemige noot van mandarijn, die wordt ondersteund door een citroenachtige toets van limoen. De kernnoot ontvouwt de peperige en houtachtige geur van peperhout in combinatie met rozengeranium. Tegelijkertijd is er een intense noot van rozen te zien. De basisnoot belooft een licht houtachtige, balsamico en toch frisse geur, die vooral uitgaat van cederhout, sandelhout, bergmoskoord en patchoeli-essence. Vetiver is een zeer bijzondere geur die licht verkoelend overkomt. Het geheel wordt nu afgerond met een compositie van tonkaboon en vanille - een aangenaam geurende en rustgevende mix.

Kopnoten:
Italiaanse citrusvruchten
Malagassische zwarte peper
Rozemarijn
Hartnoten:
Pepperwood™
roosgeranium
Roos
Basisnoten:
edelhoutsoorten
bergmos
Sandelhout
Tonkaboon
vanille
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1