Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Purple

De geur +

Versace Dylan Purple - De geur van de zome

De in 2022 gelanceerde geurserie begint fris en fruitig met citrusachtige bergamot en heerlijke peer. Bittere sinaasappel zorgt ervoor dat de geur niet te zoet is. In het hart ontvouwt fresia haar zoete, verleidelijke geur. Het wordt vergezeld door de geuren Mahonial en Pomarose, die zijn ontwikkeld door Givaudan. Pomarose ruikt naar fruitige roos en heeft naast de bloemige geur ook hints van appel, pruim en gedroogd fruit. Mahonial herinnert aan de geur van magnolia, maar combineert deze ook met groene akkoorden. De basisnoten zijn Ambrofix, Iso-E-Super, Sylkolide en Belambra. Het verspreidt houtachtige en amberachtige noten, een subliminale geur van muskus en framboos. Door de hele geur draagt het parfum een elegant en vrolijk karakter dat het geschikt maakt voor elke gelegenheid.

De vorm van de fles van Versace Dylan Purple doet denken aan een amfoor. De rondom lopende, zwaar versierde schreefletters op de bovenkant van de fles gaan ook terug in de tijd, net als de reliëfachtige kop op de dop en de voorkant van de fles. Wat echter het meest opvalt, is het kleurontwerp: de bovenkant van de fles glanst in een roodachtige goudtint, terwijl de fles zelf fonkelt in een sterk violet. Hier worden de edele kenmerken van het parfum gecombineerd met de vrolijke en verleidelijke elementen van deze geur. Het ontwerp is in ieder geval uiterst vrouwelijk en elegant, net als het parfum.

Christophe Raynaud is een parfumeur die het huwelijk tussen ambacht en kunst in zijn beroep viert. Met zijn gevoeligheid en creativiteit bedenkt hij een geur die hij vervolgens met de hand uitwerkt, bijna als in een automatisme. Tenminste, zo beschrijft de Fransman zijn werkproces. Hij houdt ook van een sterke start en houtachtige noten in zijn creaties. Beide vinden we terug in Versace Dylan Purple.

In de promotiefilm voor Versace Dylan Purple zien we eerst het Britse model Iris Law in een lila bikini op het strand. Ze trekt de aandacht van een jongeman die haar vanaf dat moment volgt. De twee worden snel close, wat we in verschillende shots zien. In de duisternis draagt Law een paarse paillettenjurk, de zee ruist in grote golven, het stel omhelst elkaar. De film roept herinneringen op aan een frisse liefde, aan de zomer en zorgeloze dagen.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
peersap
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Mahonial
pomarose
Basisnoten:
ambrofix
Iso-E-Super
sylkolide
belambra
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1