Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Purple

De geur +

Versace Dylan Purple - De geur van de zome

De in 2022 gelanceerde geurreeks begint fris en fruitig met citrusachtige bergamot en heerlijke peer. Bittere sinaasappel zorgt ervoor dat de geur niet te zoet wordt. In het hart ontvouwt de fresia haar zoete, verleidelijke geur. Het gaat vergezeld van de door Givaudan ontwikkelde geuren Mahonial en Pomarose. Pomarose ruikt naar fruitige roos, naast de bloemige geur heeft het hints van appel, pruim en gedroogd fruit. Mahonial herinnert aan de geur van magnolia, maar combineert die ook met groene akkoorden. De basisnoten zijn Ambrofix, Iso-E-Super, Sylkolide en Belambra. Het verspreidt hout- en ambertoetsen, een subliminale geur van muskus en framboos. Het hele parfum draagt een elegant en vrolijk karakter dat het geschikt maakt voor elke gelegenheid.

De vorm van de fles van Versace Dylan Purple doet denken aan een amfoor. De rondom lopende, zwaar versierde schreefletters op de bovenkant van de fles gaan ook terug in de tijd, evenals de reliëfachtige kop op de dop en de voorkant van de fles. Het meest opvallende is echter het kleurontwerp: de bovenkant van de fles schittert in een roodachtige goudtint, terwijl de fles zelf schittert in een sterk violet. Hier worden de edele kenmerken van het parfum gecombineerd met de vrolijke en verleidelijke elementen van dit parfum. Het ontwerp is in ieder geval uiterst vrouwelijk en elegant, net als de geur.

Christophe Raynaud is een parfumeur die het huwelijk tussen ambacht en kunst in zijn beroep viert. Met zijn gevoeligheid en creativiteit bedenkt hij een geur, die hij vervolgens met de hand uitvoert, bijna als in een automatisme. Althans, zo beschrijft de Fransman zijn werkproces. Hij houdt ook van een sterke start en houtachtige noten in zijn creaties. We vinden beide in Versace Dylan Purple.

In het promotiefilmpje voor Versace Dylan Purple zien we eerst het Britse model Iris Law in een lila bikini op het strand. Ze trekt de aandacht van een jonge man die haar vanaf dat moment volgt. De twee worden snel close, wat we in verschillende shots zien. In de duisternis draagt Law een paarse paillettenjurk, de zee ruist in grote golven, het paar omhelst elkaar. De film roept herinneringen op aan verse liefde, aan de zomer en zorgeloze dagen.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
peersap
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Mahonial
pomarose
Basisnoten:
ambrofix
Iso-E-Super
sylkolide
belambra
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-26%1