Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Purple

De geur +

Versace Dylan Purple - De geur van de zomer

De geurserie werd gelanceerd in 2022 en begint fris en fruitig met citrusachtige bergamot en heerlijke peer. Bittere sinaasappel zorgt ervoor dat de geur niet te zoet is. Freesia ontvouwt zijn zoete, verleidelijke geur in het hart. Het wordt vergezeld door de geuren Mahonial en Pomarose, die werden ontwikkeld door Givaudan. Pomarose heeft een fruitige rozengeur met hints van appel, pruim en gedroogd fruit naast de bloemige geur. Mahonial doet denken aan de geur van magnolia, maar combineert deze ook met groene akkoorden. De basisnoten zijn Ambrofix, Iso-E-Super, Sylkolide en Belambra. Het verspreidt houtachtige en amberachtige noten, een subliminale geur van muskus en framboos. De geur heeft overal een elegant en vrolijk karakter, waardoor hij geschikt is voor elke gelegenheid.

De vorm van de Versace Dylan Purple flacon doet denken aan een amfora. Het zwaar versierde schreeflettertype op de bovenkant van de fles grijpt ook terug op het verleden, net als de reliëfachtige kop op de dop en de voorkant van de fles. Het meest opvallende kenmerk is echter het kleurontwerp: de bovenkant van de fles glanst in een roodachtige goudtint, terwijl de fles zelf schittert in een levendig paars. Hier worden de nobele kenmerken van het parfum gecombineerd met de vrolijke en verleidelijke elementen van deze geur. Het ontwerp is in ieder geval uiterst vrouwelijk en elegant, net als het parfum.

Christophe Raynaud is een parfumeur die de combinatie van vakmanschap en kunst viert in zijn beroep. Met zijn gevoeligheid en creativiteit bedenkt hij een geur die hij vervolgens bijna automatisch met de hand realiseert. Dat is tenminste hoe de Fransman zijn werkproces beschrijft. Hij houdt ook van een sterke start en houtachtige noten in zijn creaties. Beide vinden we terug in Versace Dylan Purple.

In het promotiefilmpje voor Versace Dylan Purple zien we eerst het Britse model Iris Law in een lilakleurige bikini op het strand. Ze trekt de aandacht van een jongeman die haar vanaf dat moment volgt. De twee worden snel close, wat we in verschillende shots zien. In de duisternis draagt Law een paarse paillettenjurk, de zee stort zich in grote golven en het stel omhelst elkaar. De film roept herinneringen op aan prille liefde, zomer en zorgeloze dagen.

Hartnoten:
Parfümeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten