Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Blue pour Femme is hetzelfde als het Italiaanse merk zelf: uniek, sterk, sensueel en elegant.

De vorm van de fles is gebaseerd op een amfora, een soort vaas die in de oudheid werd gebruikt als opslag- en transportverpakking. Versace omarmt dus het symbool van Medusa, dat al tientallen jaren het luxemerkenmerk vertegenwoordigt.

Versace Dylan Blue pour Femme goedkoop kopen

De geur +

Versace's laatste grapje

De Versace Dylan Blue pour Femme geur dateert uit 2017 en laat een vrouwelijke, bloemige en fruitige kant zien. De topnoot opent de geurreeks met zoete Granny Smith appel, frisse klaver, zwarte bessensorbet, geurige shisolia en delicaat vergeet-me-nietje. Het hart gaat in deze richting verder met fijne petalia, aromatische jasmijn sambac, opnieuw petalia, sappige perzik, zachte rosyfolia en edele wijnroos. De Versace Dylan Blue pour Femme geur wordt afgerond door een sensuele en warme basis van intense patchoeli, lichte houtsoorten, kostbare musk en verleidelijke styrax. Het verleent het langdurige en heerlijke karakter van Versace Dylan Blue pour Femme.

De geur is ideaal voor alle vrouwen die van zoete en bloemige parfums houden. De typische draagster heeft een sterk gevoel voor romantiek en geniet regelmatig van de fijnere dingen in het leven. Overdag is Versace Dylan Blue pour Femme het sierlijkst als het discreet wordt aangebracht. s Avonds kan de geur iets intenser worden aangebracht, want dan ontvouwt hij zijn volledige potentieel. Versace Dylan Blue pour Femme verbetert direct het humeur zodra het een symbiose aangaat met de huid van de drager. Het is een betrouwbare metgezel die altijd aan de zijde van de gebruiker staat en haar ondersteunt bij de alledaagse dingen in het leven.

Parfümeur:
Calice Becker, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten