Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Blue pour Femme is hetzelfde als het Italiaanse merk zelf: uniek, sterk, sensueel en elegant.

De vorm van de fles is gebaseerd op een amfora, een soort vaas die in de oudheid werd gebruikt als opslag- en transportverpakking. Versace omarmt dus het symbool van Medusa, dat al tientallen jaren het luxemerkenmerk vertegenwoordigt.

Versace Dylan Blue pour Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versace's laatste grapje

De geur Versace Dylan Blue pour Femme dateert uit 2017 en presenteert zich van een vrouwelijke, bloemige en fruitige kant. De topnoot opent de parfumreeks met zoete Granny-Smith appel, verse klaver, zwarte bessen sorbet, geurige shisolia en delicate smederij-me-nietje. Het hart pikt deze richting aan met fijne petalia, aromatische jasmijn samba, opnieuw bloemblaadjes, sappige perzik, zachte rosyfolia en edele wijnroos. De geur Versace Dylan Blue pour Femme wordt gecompleteerd door een sensuele en warme basis van intense patchoeli, lichte houtsoorten, kostbare muskus en bedoverende styrax. Het geeft het langdurige en wonderlijke karakter van Versace Dylan Blue pour Femme.

De geur is ideaal voor alle vrouwen die van zoete en bloemrijke parfums houden. De typische drager heeft een uitgesproken romantisch gevoel en geniet regelmatig van de prachtige kanten van het leven. Overdag ziet Versace Dylan Blue pour Femme er het meest gracieus uit wanneer hij onopvallend wordt aangebracht. In de avond kan de geur daarentegen iets intensiever worden aangebracht, want dan ontspint zich het volledige potentieel. Versace Dylan Blue pour Femme vormt onmiddellijk de stemming zodra hij een symbiose met de huid van zijn drager binnenkomt. Hij is een betrouwbare metgezel die altijd aan de kant van zijn gebruiker blijft staan en haar ondersteunt in de dagelijkse dingen van het leven.

Kopnoten:
zwarte bessensorbet
appelsorbet
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Perzik
vergeet-mij-nietje
Basisnoten:
Patchoeli
licht hout
muskus
Parfumeur:
Calice Becker, Givaudan
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1