Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace pour Femme Oud Oriental

uitverkocht producten +

De geur +

De zachte verleiding van de zintuigen

Versace pour Femme Oud Oriental bestaat sinds 2014 en is ontwikkeld voor vrouwen met een oriëntaalse en bloemige aanwezigheid. Dankzij de bovengemiddelde houdbaarheid en sillage is de sensuele geur vele uren lang duidelijk waarneembaar.

De topnoot wordt gekenmerkt door kostbare saffraan, frisse fresia en zoete oriëntaalse rozen. De hartnoot brengt nog meer bloemige noten van subtiel bittere viooltjes, die worden aangevuld door heliotroop en harsachtige patchoeli. Aromatisch sandelhout mengt zich met zoete vanille en een ongewoon leerachtig oud akkoord in de basis.

De Versace pour Femme Oud Oriental geur is gericht op alle volwassen vrouwen die hun vrouwelijkheid en sensualiteit als een kracht zien. Die van zichzelf houden zoals ze zijn, die net zo graag verleiden als dat ze verleid worden. Versace pour Femme Oud Oriental is geen geur voor jonge meisjes die zichzelf nog moeten vinden. Het damesparfum is sexy, maar op een ongelooflijk elegante manier. Zacht, sensueel, zacht, vleiend en aanwezig, Versace pour Femme Oud Oriental is geen geur voor elke dag en voor elke gelegenheid. Maar dat is niet wat deze buitengewone geur in de gouden flacon wil zijn. Het is iets speciaals voor speciale momenten.

Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace pour Femme Oud Oriental met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arown1993
Echt heerlijke geur

Ik ben echt heel enthousiast hoe lang deze geur aanhoudt. Ik had eerst altijd problemen omdat ik na een half uur niets meer rook. Dat is bij deze geur wel anders!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten