Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace pour Femme Oud Oriental

De geur +

De zachte verleiding van de zintuigen

Versace pour Femme Oud Oriental De geur is ontwikkeld voor vrouwen en heeft een oosterse en bloemige aanwezigheid. Dankzij de bovengemiddelde duurzaamheid en sillage is de sensuele geur gedurende vele uren duidelijk waarneembaar.

De topnoot is rijk aan kostbare saffraan, verse fresia en zoete oosterse rozen. De hartnoot brengt nog meer bloemige noten van subtiel bittere viooltjes, aangevuld met heliotroop en harsachtige patchoeli. Aromatisch sandelhout vermengt zich met zoete vanille en een bijzonder leerachtig oud-akkoord in de basis.

De geur hiervan Versace is pour Femme Oud Oriental voor alle volwassen vrouwen die kracht zien in hun vrouwelijkheid en sensualiteit. Die elkaar leuk vinden zoals ze zijn, die graag evenveel verleiden als verleiden. Versace Het pour Femme Oud Oriental is geen geur voor jonge meisjes die elkaar nog niet gevonden hebben. Het parfum voor vrouwen is sexy, maar op een ongelooflijk elegante manier. Zacht, sensueel, zacht, zacht, flatterend en aanwezig, er is Versace pour Femme Oud Oriental geen geur voor elke dag en elke gelegenheid. Maar dat is niet wat deze buitengewone geur in de gouden fles wil zijn. Hij is de speciale voor de speciale momenten.

Kopnoten:
oosterse roos
Freesia
Safran
Hartnoten:
Heliotroop
Patchoeli
Viooltje
Basisnoten:
leerachtig oud-akkoord
Sandelhout
vanille
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace pour Femme Oud Oriental met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arown1993
Echt heerlijke geur

Ik ben echt heel enthousiast hoe lang deze geur aanhoudt. Ik had eerst altijd problemen omdat ik na een half uur niets meer rook. Dat is bij deze geur wel anders!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-30%1