Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Red Jeans

De geur +

Meer dan een bloemrijk volkslied bij een kledingstuk

Zoals u weet staat het label Versace voor veel dingen. Er wordt echter vooral gezegd dat ze altijd een zekere neiging tot extravagantie hebben. In ieder geval kan er geen sprake zijn van uniformiteit en de reproductie van hetzelfde. Dit geldt ook expliciet voor de geparfumeerde hommage aan een zeer specifiek kledingstuk Red Jeans - de Versace geur van de vrouw. Een rode jeans is zeker te vinden in sommige kasten, ook al is deze kleur niet altijd de eerste keuze. Als parfum is de combinatie toch verrassend. Als de geur ook in de categorie fruitig-bloemen valt, is de irritatie perfect. Fruitig of bloemig zijn attributen die je niet noodzakelijkerwijs zou associëren met een spijkerbroek. Toch komen we een bijna ingenieus, extravagant, maar ook enorm draagbaar parfum tegen.

De topnoot opent de ronde met abrikoos, fresia, perzik en zwarte bes. Het hart wordt gedomineerd door bloemige elementen, lelietjes van de vallei, roos, violet en waterlelie. De basisnoot bestaat uit muskus, sandelhout en vanille. Het resultaat is een betoverende compositie vol sensualiteit en magie, die veel eleganter is dan veel jeans en overal en op elk moment gedragen kan worden.

Kopnoten:
Abrikoos
Freesia
Perzik
Hartnoten:
Viooltje
Zeeroos
Ylang Ylang
Lelietje-van-dalen
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
vanille
Parfumeur:
Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
1994

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Red Jeans met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Comentised
Echt geweldig

Red Jeans van Versace is mijn absolute lievelingsgeur. Hij heeft alles wat ik van een geur verwacht. Ik ben er van overtuigd dat ik hem altijd weer opnieuw zal bestellen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-15%1