Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-54%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Turquoise

De geur +

De geur van Versace Dylan Turquoise: stralende frisheid met een verlangende factor

De eau de toilette is een aangename, heldere damesgeur die past bij vrouwen die houden van citrusfrisse, bloemig-fruitige en mosachtig-houtige nuances.

Versace Dylan Turquoise begint met een verfrissende topnoot van aromatische mandarijn en primofiore citroen, die een sexy boost krijgt van roze peper. De sprankelende opening wordt gevolgd door een fruitige, bloemige hartnoot met een tropisch accent: knopabsoluut van zwarte bes zorgt voor sensuele momenten, terwijl de kweepeerachtige guave een verleidelijk zoetzure geur heeft en Versace Dylan Turquoise een exotisch tintje geeft. Witte bloemen van jasmijn en fresia schitteren met zoete frisheid. In de basis voegen ceder en muskus subtiele houtachtige nuances toe met een lichtzoete, fruitige en zuivere geur. De molecuul helderhout ontvouwt het aroma van patchoeli, modern en helder. Waternoten geven de damesgeur een verlangend vleugje avontuur.

Jonge dames houden ook van Versace Dylan Turquoise als de glamoureuze, weelderige stijl van het merk hen aanspreekt. Hoewel Versace Dylan Turquoise een eau de toilette is, zijn de levensduur en kracht van de geur zeer uitgesproken, bijna alsof het een eau de parfum is. Hij past heel goed bij het dagelijks leven in de lente en de zomer. In het begin van de herfst straalt Versace Dylan Turquoise zowel comfort als frisheid en uitstraling uit,

Basisnoten:
Parfümeur:
Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten