Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Dylan Turquoise

De geur +

Het parfum van Versace Dylan Turquoise: stralende frisheid met een begeerlijke factor

De Eau de Toilette is een aangename lichte vrouwengeur die past bij vrouwen die houden van citrusfrisse, bloemig-fruitige en mossy-woody nuances.

Versace Dylan Turquoise begint met een verfrissende topnoot van aromatische mandarijn en Primofiore-citroen, die sexy roze peper kruiden. De sprankelende opening wordt gevolgd door een fruitige, bloemige hartnoot met een tropisch accent: Blackcurrant bud Absolue zorgt voor sensuele momenten, terwijl kweepeerachtige guave een betoverende zoetzure geur heeft en Versace Dylan Turquoise een exotisch tintje geeft. Witte bloemen van jasmijn en freesia schitteren in zoete frisheid. In de basis brengen ceder en muskus fijne houtachtige nuances aan die een beetje zoet en fruitig zijn. De Clearwood-molecule ontwikkelt het aroma van patchoeli, modern en helder. Aquatische noten geven de vrouwen een verlangen naar avontuur.

Jonge dames houden ook van Versace Dylan Turquoise, als de glamoureuze, weelderige stijl van het merk hen aanspreekt. Versace Dylan Turquoise mag dan een eau de toilette zijn, de duurzaamheid en de kracht van het parfum zijn zeer onderscheidend, bijna alsof het een eau de parfum is. Het gaat heel goed samen met het dagelijkse leven in het voorjaar en de zomer. In de vroege dagen van de herfst verspreidt Versace Dylan Turquoise zowel frisheid en glans als comfort,

Kopnoten:
Mandarijn
primofiore-citroen
Roze Peper
Hartnoten:
zwarte-besknop-absolue
Jasmijn
Freesia
guave
Basisnoten:
Cederhout
clearwood
muskus
Parfumeur:
Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1