Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Man Eau Fraîche heeft een levendige, sprankelende frisheid, als een sprong in het verfrissende nat - en is heerlijk helder en mannelijk tegelijk.

De frisse, aquatische mannengeur van de hand van de Franse parfumeur Olivier Cresp is een parfum voor mannen die van avontuur houden en zich zonder aarzeling op onbekend terrein durven wagen.

Versace Man Eau Fraiche kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versace Man Eau Fraîche - levende mannelijkheid van Versace

Versace Man Eau Fraîche, gelanceerd in 2006, is sindsdien zeer populair en verspreidt, in overeenstemming met zijn naam, een verkwikkende frisheid die iedereen betovert. De geur past perfect bij de zelfbewuste man die vol energie en kracht door het leven loopt, die de wereld op een vrijheidslievende en plezierige manier wil ontdekken. Versace Man Eau Fraîche combineert klassieke geuren met innovatieve accenten om iets nieuws te creëren.

De onconventionele mannengeur opent met kruidige basilicum, pimento en groene noten, verse bergamot en citroen en licht bittere petitgrain, wat het dat bepaalde iets geeft. In het hart van de geur bevinden zich enkele bijzondere ingrediënten: Kaneel, jasmijn en roos zijn eigenlijk vooral te vinden in vrouwengeuren, maar hier ontvouwen ze zich samen met pittige houtachtige akkoorden van anjer, patchoeli, sandelhout en cederhout om een harmonieus totaalbeeld te vormen dat er ongelooflijk fris en mannelijk uitziet. In de basis worden mannelijke geuren geaccentueerd. Eikenmos, leer en tonkaboon stralen opvallende, krachtige mannelijkheid uit, terwijl vanille en amber een licht zoete sensualiteit oproepen.

De samenstelling van zowel klassieke als innovatieve ingrediënten zorgt ervoor dat Versace Man Eau Fraîche zich onderscheidt van de menigte van mannengeuren en zorgt voor een ware geurbeleving.

Kopnoten:
Basilicum
Bergamot
Groene Accenten
Petitgrain
Oiment
Citroen
Hartnoten:
tuinanjer
Jasmijn
Patchoeli
Roos
Sandelhout
Ceder
Kaneel
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
Labdanum
leder
muskus
Tonkaboon
vanille
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
1984

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Man Eau Fraiche met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Prabooks
heerlijk!

Goede geur voor bij elke gelegenheid. Ik draag hem bijna elke dag naar mijn werk en ook bij het uitgaan. Ben al vaker door vrouwen aangesproken met de vraag welke geur ik draag. Dat geeft zelfvertrouwen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-49%1