Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alberto Morillas is de Spaanse neus achter de Italiaanse mannengeurVersace pour Homme Dylan Blue . Het is waterfris en straalt mediterrane flair uit.

Maar zelfs in de grote stad kan deze compositie prachtig worden gedragen. Het belichaamt vooral de kracht en het charisma van een man van de 21e eeuw.

Versace pour Homme Dylan Blue kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versace giet Homme Dylan Blue, de geur van de aquatische frisse man.

Versace pour Homme Dylan Blue - Mediterraanse flair met een olfactorische ervaringVersace pour Homme Dylan Blue is de mannengeur van Versace, geïntroduceerd in 2016. De Eau de Toilette verwent de reukzintuigen met geurcomponenten die frisheid, lichtheid en mannelijke elegantie uitstralen.

De fougère geur wordt geopend door een topnoot van mediterrane flair. Calabrische bergamot ontwikkelt een citroenachtige, licht bittere en zure geur met fruitige nuances. Dit zure bestanddeel wordt versterkt door de essentie van de pompelmoes, waarvan de geurelementen zowel bittere als kruidige indrukken overbrengen en een verkwikkend effect hebben. De groene geurende elementen van het vijgenblad, die doen denken aan een stoffige bodem en een stoffig gebladerte, worden tegengegaan door aquatische noten die associaties oproepen met een frisse zeebries. Het hart van het parfum bestaat uit violet blad, zwarte peper, papyrushout, ambrox en patchoeli. Groene, aquatische geuren vormen het karakter van Versace pour Homme Dylan Blue met scherpe, aardachtige kruidige, hartachtige en exotisch zoete geuren evenals dierlijke en sensueel zachte geurcomponenten. De geur wordt aangevuld met de basisnoten van minerale muskus, tonkaboon, saffraan en wierook. De combinatie van geur bouwstenen die doen denken aan vers gemaaid gras en leerachtige, aardachtig, dierlijk en peperachtig houtachtige noten brengen de Eau de Toilette tot een bitterzoete, rokerige einde.

Dankzij het samenspel van groene, aquatische, fruitige, houtachtige en aardse geurcomponenten, kunt u met Versace pour Homme Dylan Blue u onderdompelen in mediterrane geuren.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Grapefruit
Vijgenblad
aquatische geuren
Hartnoten:
Viooltjesblad
Zwarte Peper
papyrushout
ambrox
Patchoeli
Basisnoten:
minerale muskus
Tonkaboon
Safran
Wierook
Parfumeur:
Alberto Morillas, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1