Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alberto Morillas, de Spaanse neus achter meer dan 100 parfums, creëerde Versace Bright Crystal een bloemig-fruitige vrouwengeur vol mysterieuze vrouwelijkheid.

De fles, glinsterend in een delicaat roze, verbergt een geur die fris en bloemig is met ijsakkoorden, magnolia, lotus en pioenroos. Aan de basis onthullen noten van amber, acajouhout en muskus het mysterie en de sensualiteit van het parfum.

Versace Bright Crystal kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versace Bright Crystal, de frisse bloemige geur voor vrouwen.

De naam van dit parfum is eigenlijk het programma: het glanst en schittert als een kristal. Versaces Bright Crystal staat voor pure vrouwelijkheid en ziet er in alle opzichten extreem vrouwelijk uit. De geur is bloemig, inderdaad zeer delicaat, maar ook een beetje mysterieus. Dit begint met de topnoot, die opent met een breed ijsakkoord, en dan onthult hints van granaatappel en citrus yuzu.

Dit laatste domineert ook de eerste indrukken van dit parfum. De hartnoot ontvouwt zich dan op een zeer onopvallende manier een ware bloemenzee, die vooral gekenmerkt wordt door magnolia, lotus en pioenroos. Tot slot zorgt de basisnoot voor een elegante, zachte en enigszins mystieke afronding van het parfum. Het laat een maximum aan sensualiteit zien.

De basisnoot wordt bepaald door amber, acajouhout en vooral muskus. Het spreekt bijna vanzelf dat de individuele geurcomponenten van Versace Bright Crystal perfect op elkaar zijn afgestemd, wat resulteert in een coherente, bijna organische en verleidelijke samenstelling. Geen wonder dus dat dit parfum is uitgegroeid tot een grote hit sinds de marktintroductie in 2006 en heeft genoten van wereldwijd succes.

Kopnoten:
Granaatappel
Yuzu
Hartnoten:
Pinksterroos
Magnolia
Lotus
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfumeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Bright Crystal met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Meens1983
Heerlijke, langhoudende geur

De geur is heerlijk en zeer vrouwelijk. De deo is goed bestand tegen stresssituaties. Bedankt voor de snelle levering! Top!

Commentaar van Safters74
TOP

Ik ben gewoon gek op deze geur! Hij verspreit een lichte, schone zachtheid en doet aan de zomer denken. Een van mijn lievelingsgeuren.

Commentaar van Whoeve
Versace Bright Crystal Set met Body Lotion

Tegen het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds als ik hem 's morgens op heb gedaan. Ik voel me de hele dag in een heerlijke geurwolk. Ben er erg bklij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1