Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alberto Morillas, de Spaanse neus achter meer dan 100 parfums, creëerde Versace Bright Crystal een bloemig-fruitige vrouwengeur vol mysterieuze vrouwelijkheid.

De fles, glinsterend in een delicaat roze, verbergt een geur die fris en bloemig is met ijsakkoorden, magnolia, lotus en pioenroos. Aan de basis onthullen noten van amber, acajouhout en muskus het mysterie en de sensualiteit van het parfum.

Versace Bright Crystal kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Bright Crystal met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar van Safters74
TOP

Ik ben gewoon gek op deze geur! Hij verspreit een lichte, schone zachtheid en doet aan de zomer denken. Een van mijn lievelingsgeuren.

Commentaar van Whoeve
Versace Bright Crystal Set met Body Lotion

Tegen het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds als ik hem 's morgens op heb gedaan. Ik voel me de hele dag in een heerlijke geurwolk. Ben er erg bklij mee.

Commentaar van Mma Gerrits
zoveel luxe voor een hele gezellige prijs! gewoon de geur , fles en merk wat je gewend bent en dan dus toch deze geweldig lage prijs. daar word ik erg vrolijk van!zelfs het bezorgen werd keurig aange

zoveel luxe voor wel een hele gezellige prijs. Gewoon de geur, de fles en het merk wat je gewend bent en dan dus toch deze geweldig lage prijs! Zelfs het bezorgen werd keurig aangegeven en alles gebeurde precies binnen de tijd. Voor de feestdagen moet u echt niet in regen en wind en lange rijen gaan staan te wachten. Zonder een parkeerplaats te moeten zoeken kunt u gewoon bij Easycosmetic bestellen. Daar is service op afstand pas echt service. Ik word hier heel erg vrolijk van.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1