Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor de Griekse liefdesgod: drie ervaren neuzen creëerden Versace Eros pour Femme met Alberto Morillas, Olivier Cresp en Nathalie Lorson om de geur van de mannen te evenaren.

Het bloemig-citric Eros is een geur voor godinnen. Niet alleen voor de mystieke bewoners van de Olympische Spelen, maar ook voor de vrouwen in het dagelijks leven die de uitdagingen van het leven met God van gelijke kracht onder de knie krijgen.

Versace Eros pour Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Vers en verleidelijk

Eau de Parfum Spray Versace Eros pour Femme uit 2014 heeft een bloemige en frisse geur. Het parfum verschilt Eros pour Femme aanzienlijk van het eau de toiletteVersace , zowel in de concentratie van de geur als in de samenstelling ervan. Verantwoordelijk voor het Eau de Parfum Versace Eros pour Femme zijn de parfumeurs Alberto Morillas, Olivier Cresp en Nathalie Lorson.

Ze creëerden een topnoot van Siciliaanse citroen, granaatappel en Calabrische bergamot. Jasmine-Sambac-Absolue, citroenbloesems, pioenen en jasmijn geven een rendez-vous in de hartnoot. Sandelhout, ambrox, houtachtige noten en muskus vormen de basis. Dit is hoe Eros pour Femme een Versace heerlijke frisse geur, jong en energiek. Met de naam "Eros" zou je iets zwaars kunnen verwachten, wat alleen geschikt is voor de avond. Maar Versace het Eros pour Femme is een echte allrounder. De mengeling van mediterrane geuren met een discrete erotische aanwezigheid past niet alleen in de avond, het normale dagelijkse leven wordt er ook door Versace Eros pour Femme verfraaid.

Duurzaamheid en Sillage zijn bovengemiddeld en daarom is het Versace beter om ze spaarzaam Eros pour Femme te gebruiken voor dagelijks gebruik. Het parfum weet te overtuigen met zijn combinatie, die men rustig een beetje tijd moet geven.

Kopnoten:
Siciliaanse citroen
Calabrische bergamot
Granaatappel
Hartnoten:
citroenbloesem
jasmijn-sambac-absolue
Jasmijn
Pinksterroos
Basisnoten:
Sandelhout
ambrox
muskus
houtige geuren
Parfumeur:
Alberto Morillas, Olivier Cresp, Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-44%1