Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor de Griekse god van de liefde: drie ervaren neuzen, Alberto Morillas, Olivier Cresp en Nathalie Lorson, creëerden Versace Eros pour Femme bij de mannengeur.

De bloemig-citrusachtige Eros is een geur voor godinnen. Niet alleen voor de mystieke bewoners van de berg Olympus, maar voor alledaagse vrouwen die de uitdagingen van het leven overwinnen met goddelijke kracht.

Versace Eros pour Femme goedkoop kopen

De geur +

Fris en verleidelijk

De Eau de Parfum Spray Versace Eros pour Femme uit 2014 heeft een bloemige en frisse geur. Het parfum verschilt aanzienlijk van de Eau de Toilette Versace Eros pour Femme, zowel qua geurconcentratie als qua samenstelling. Parfumeurs Alberto Morillas, Olivier Cresp en Nathalie Lorson zijn verantwoordelijk voor het Versace Eros pour Femme eau de parfum.

Zij creëerden een topnoot van Siciliaanse citroen, granaatappel en Calabrische bergamot. De hartnoot is een rendez-vous van jasmijn sambac absolue, citroenbloesem, pioenroos en jasmijn. Sandelhout, ambrox, houtachtige noten en muskus vormen de basis. Versace Eros pour Femme wordt zo een heerlijk frisse geur die jong en energiek is. Met de naam "Eros" verwacht je misschien iets zwaars dat alleen geschikt is voor 's avonds. Maar Versace Eros pour Femme is eigenlijk een allrounder. De mix van mediterrane geuren met een subtiele erotische aanwezigheid is niet alleen geschikt voor de avond, Versace Eros pour Femme verbetert ook het dagelijks leven.

De levensduur en sillage zijn bovengemiddeld, waardoor Versace Eros pour Femme het beste spaarzaam gedoseerd kan worden voor dagelijks gebruik. Het parfum weet te overtuigen met zijn combinatie, die wat tijd moet krijgen.

Parfümeur:
Alberto Morillas, Olivier Cresp, Nathalie Lorson
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten