Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace pour Homme Oud Noir

De geur +

Versace giet Homme Oud Noir, de kruidige houtige geur voor mannen.

In 2013 lanceerde het Italiaanse modelabel Versace pour Homme Oud Noir, een oriëntaalse geur voor mannen met aromatische houtachtige noten. Oud verwijst naar de adelaarshoutboom of agarboom. Het is een zeer zeldzaam en kostbaar wierookhout dat voorkomt in Zuidoost-Azië. Afhankelijk van het land van herkomst zijn er verschillende soorten van de boom.

De essentiële olie die uit de adelaarshoutboom wordt gewonnen, wordt al sinds de oudheid gewaardeerd en zou een feromoonachtige werking hebben. Het hout van de boom werd ook gebruikt voor medicinale doeleinden. Het brede scala aan geuren is bijzonder interessant voor parfums, omdat oud kan variëren van houtachtig tot dierlijk, van balsamico tot zoet en van kruidig tot bitter.

Afhankelijk van de kwaliteit is het een van de duurste geuren ter wereld. Voor de mannengeur van Versace werd de oud aangevuld met oosterse houtachtige noten, aromatische kruiden en leer. Het is precies deze mix die Versace pour Homme Oud Noir al lang tot een klassieker maakt.

Hartnoten:
Parfümeur:
Alberto Morillas
Jaar van uitgave:
2013

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace pour Homme Oud Noir met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Afelf1981
Zeer fijne herengeur

Een zeer fijne geur van Versace voor heren. Hij is oriëntaals en zeer geschikt voor de man die eens wat anders wil. Kan ik alleen maar verder aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten