Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace L'Homme

uitverkocht producten +

De geur +

Kruidige mannelijkheid vanaf 1001 Nachten

Kruid en fris - dit is de eerste indruk van de tijdloze mannengeur Versace L'Homme die in 1984 op Versace de markt werd gebracht. Het staat erom bekend dat het bijzonder duurzaam is en wordt nog steeds geproduceerd. De topnoot wordt gedomineerd door pittige pimento en bergamot, gecombineerd met frisse groene noten, basilicum, citroen en petitgrain, een essentiële olie uit de onrijpe vruchten van bittere sinaasappel. Een mannelijk contrapunt voor de groene noten wordt gevormd door houtachtige geuren zoals sandelhout, patchoeli en ceder, die gebruikt worden in de hartnoot.

Roos en jasmijn, maar ook kruidnagel en kaneel L'Homme maken deel uit van de hartnoot. Versace Terwijl de oriëntaalse kruidige noten van kruidnagel en kaneel de mannengeur een aangenaam exotisme geven, breken roos en jasmijn de houtachtige noten en verfijnen het algehele geurbeeld. In de basis wordt het zoete labdanum gecombineerd met vanille en als klassieker van de geurcomposities muskus en amber. De taartnoot van de basis wordt ondersteund door leer en eikenmos, tonkaboon geeft Versace L'Homme sensualiteit en elegantie.

Kopnoten:
Oiment
Groene Accenten
Basilicum
Petitgrain
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Anjer
Sandelhout
Patchoeli
Kaneel
Jasmijn
Ceder
Roos
Basisnoten:
Labdanum
leder
Tonkaboon
Amber
muskus
Eikenmos
vanille
Jaar van uitgave:
1984

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace L'Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Lifforess1977
Versace L'Homme

Een geurtje hoort er voor mij bij. Vind het fijn om lekker te ruiken. Hou ook graag van mooie kleren. Voel me dan een stuk lekkerder en heb meer zelfvertrouwen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-56%1