Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze naam is programma: de geur Versace The Dreamer is echt een droom. Deze klassieker, die in 1996 werd gelanceerd, heeft sindsdien wereldwijd zijn mannelijk publiek geïnspireerd.

De oosterse fougèregeur Versace The Dreamer nodigt - zoals de naam al belooft - uit tot dromen. Elegant, verleidelijk en onuitsprekelijk mannelijk, verspreidt het zijn sensuele noten - te beginnen met een veelbelovende zoetheid. Wie zou niet gewoon de ogen willen sluiten en dromen?

Versace The Dreamer kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Versace The Dreamer nodigt de drager uit om te dromen

"Droom niet de dag weg, maar leef je dromen" is een veelgehoord gezegde. Met de geurserie is het Versace The Dreamer allebei mogelijk: de ziel te laten bungelen en gewoonweg de dag in te dromen of het leven te leven als een prachtige droom. Versace The Dreamer

Deze geur is voor mannen die ook kunnen loslaten en genieten - het beste met deze fantastisch geurende essentie. De topnoot opent vooral zoet en zeer aromatisch. Daar zorgen ingrediënten als artemisia, dragon en jeneverbes voor een unieke mix die de geur een hoge herkenningswaarde geeft. In de hartnoot zorgen vlas, iris en lelie ervoor dat er Versace The Dreamer een dromerige middennoot ontstaat. De edele geur wordt afgerond met amber en tabaksbloesem in de basisnoot.

Met zijn parfums kan de Versace luxegroep terugblikken op een lange traditie. Al in 1981 lanceerde de oprichter van het bedrijf, GianniVersace , zijn eerste geur op de markt, die door velen zou worden gevolgd. Tot nu toe zijn gerenommeerde parfumeurs als Alberto Morillas en Francis Kurkdjian bij de creaties betrokken geweest. Het succesverhaal wordt nu Versace The Dreamer uitgebreid met een nieuw hoofdstuk.

Kopnoten:
artemisia
Estragon
Jenever
Hartnoten:
vlas
Iris
Lelie
Basisnoten:
Amber
tabakbloesem
Parfumeur:
Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
1996

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-54%1