Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Blue Jeans

De geur +

Verfrissend en wrang, bloemig en houtachtig, oriëntaals en mannelijk

Versace Blue Jeans is een van de bekendste mannengeuren in Versace's uitgebreide collectie spijkerbroek. De woody mannengeur maakt indruk met zijn aantrekkelijke mannelijke en enigszins oosterse karakter. Versace's Eau de Toilette Blue Jeans is een zeer klassieke mannengeur met een verfrissend en belebenb>teken dat tegelijkertijd mannelijk en tart is.

De Eau de Toilette Blue Jeans opent met een top noot van jeneverbessen, diverse citrusvruchten, rozenhout, basilicum en vlierbes. In het centrumvan de geur van Versace uit 1994 is er een heerlijk boeket bloemig van anjers, lavendel, jasmijn, flyers, lelie-van-de-dalley, roos, geranium en salie, afgerond met een aromatische noot van verse dennen takken. De basis van de mannengeur Blue Jeans van Versace wordt gevormd door een basis van verschillende houtsoorten, delicate vanille aroma' s, iris, amber, patchouli, tonkabonen en muskus.

In aanvulling op Versace Blue Jeans bevat deze geurcollectie ook de bekende geurstoffen Versace Red Jeans, Versace White Jeans, Metal Jeans en Green Jeans.

Kopnoten:
Jenever
citrusgeuren
vlier
Basilicum
Bergamot
Rozenhout
Hartnoten:
Anjer
Den
Lavendel
Jasmijn
Sering
Lelietje-van-dalen
Roos
Geranium
Salie
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
Tonkaboon
Patchoeli
Ambra
muskus
vanille
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Jean-Pierre Béthouart
Jaar van uitgave:
1994

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Blue Jeans met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Nico W.
Goede middenklasser

Mannelijke, lekkere geur. Vind hem een beetje le male-achtig van Jean Paul Gaultier ruiken.Ik ruik hem de volgende dag nog steeds op mijn kleding en polsen. Niets extreem maar gewoon goed. En de prijs is al helemaal goed voor wat je krijgt. Gewoon gebruiken voor het werk, studie of overdag, voor het uitgaan een sterkere versie nemen (le male JPG of Paco Rabanne 1 million.

Commentaar van Thavorn
Houdt lekke rlang

Ik heb Versace Blue Jeans aan een vriend voor zijn verjaardag gegeven omdat ik de geur zelf ook zo heerlijk vind. Het is niet te intensief pittig zodat ook jonge mannen hem prima kunnen dragen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-18%1