Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Versace Woman

De geur +

Zoet en fruitig - De geur van de vrouw van Versace Woman

Zeer modern en met zoete fruitnootjes Versace vrouw. Het parfum voor vrouwen combineert intensieve bloemaccordeons met fruitige en houtachtige nuances. Het resultaat is een intense geurbeleving, die perfect is voor elke gelegenheid van het dagelijks leven tot aan gala. De topnoten worden gedomineerd door rozen- en jasmijnbloesem. Een vleugje limoen zorgt voor frisheid en heeft een verkwikkend karakter. In het hart ontmoet fruit hout en de exotische smaak van de lotusbloesem . Terwijl pruimen een warme, zoete geur hebben, zijn frambozen lichtzuur en losdraaien het overigens enigszins zwaar boeket .

Hoewel cederhout al in het midden van de geurenpiramide verschijnt, bestaat de basis uit amber en muskus. Dit draagt bij tot de lange levensduur van het parfum en verspreidt een warme, licht oosterse aura. Versace Woman is een klassieker in het assortiment van luxe-labelgeuren en flatters vrouwen van alle leeftijden. Het houdt de balans tussen romantische bloemmotieven en jeugdige fruitige noten. Spieren en houtsoorten geven een edel en elegant karakter. De vrouwengeur van de Versace is dus een heel eigen interpretatie van het klassieke roosaroma, dat hier slechts een ondergeschikte rol speelt. Ongebruikelijke bloemen zoals Lotus geven een unieke compositie, die ook in het voorjaar en de zomer past dankzij raspbessen en limoenspatten .

Kopnoten:
Bergamot
Maagdenpalm
wilde roos
Jasmijn
Hartnoten:
Lotus
Pruim
Ceder
Frambozen
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfumeur:
Christine Nagel
Jaar van uitgave:
2000

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Versace Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Acephror1991
Versace op zijn best

Deze geur een paar weken geleden bij mijn beste vriendin geroken. Ik vond hem o lekker en als verrassing kreeg ik hem van haar voor mijn verjaardag. Echt oets heel aparts, en nog meer omdat ik hem van mijn beste vriendin heb gekregen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-66%1