Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Matsuri

uitverkocht producten +

De geur +

Annayake Matsuri - Een uniek festival van zomerse smaken

De magie van sappige vruchten en de delicate, sierlijke geur van bloesems verenigen zich Matsuri met Annayake betoverende oosterse accenten om een onweerstaanbare geurbeleving te creëren. Dit olfactorische meesterwerk uit 2006 boeit met een overvloed aan intense bloemige en bloemige noten. Het illustreert op indrukwekkende wijze de aanspraak van het label op harmonieuze harmonie met de natuur en de tijd.

Sappige, rijpe mandarijn geeft de topnoot van het damesparfum een stralende, sprankelende frisheid. Weelderige, fijne zoete perennectar mengt zich ermee tot een onweerstaanbaar fruitakkoord dat een zweem van sensualiteit geeft aan ylang-ylang. De betoverende, licht poederige geur van volle bloeiende pioenroos en dauwrijke lila geeft het hart van het parfum Annayake Matsuri een fascinerende vrouwelijke elegantie. Wilde pruim met zijn rijke sap beperkt zachtjes de sensuele bloemendans. Het intense aroma van het kruidnagelaroma maakt de geur vol karakter en diep. Bloemen- en fruitakkoorden zijn ook te horen in de basis van het parfum. De zoetheid van de zonovergoten perzik uit de Provence, met zijn betoverend sensuele Indiase jasmijn, is de perfecte begeleiding van een onvergetelijke zomersymfonie. Poederachtige heliotroop en warme noten van edele, oosterse houtsoorten zorgen voor verdere elegante accenten.

Annayake Matsuri is een fascinerende geur die een unieke elegante flair uitstraalt en niet alleen op feesten en in de zomer een onweerstaanbare uitstraling vol glamour en elegantie geeft.

Kopnoten:
Mandarijn
Ylang Ylang
Peer
Hartnoten:
Pinksterroos
Sering
Kruidnagel
Pruim
Basisnoten:
Heliotroop
Perzik
Jasmijn
Patchoeli
Ceder
Parfumeur:
Henri Bergia
Jaar van uitgave:
2006

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten