Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Love Him

uitverkocht producten +

De geur +

As kan worden aangenomen door naam, het merk Annayake is niet alleen gebaseerd op Azië, maar het hele imago van het merk is er ook voor ontworpen. Alle producten van Annayake reflecteren traditie en de cultuur van Japan. Er wordt veel belang gehecht aan het feit dat bijna uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt worden.

Annayake Love Him is een geur voor mannen, maar er bestaat ook een variatie voor vrouwen. Kort na het spuiten op Annayake Love Love Him ruikt u bijna alleen de geur van nootmuskaatbloesem, het belangrijkste ingrediënt van de hartnoot van dit parfum. Annayake Love Him ruikt niet alleen bloemen, maar straalt ook een bepaalde hoeveelheid edele mannelijkheid uit.

In de topnoot Bergamot, pompelmoes, bittere sinaasappel en watermeloen combineren zich tot een vrij zoete geur. De hartnoot bestaat uit nootmuskaat, kardemom en maritieme noten en de basis van Annayake Love Him is samengesteld uit cederhout, amber en patchoulli.

Annayke staat bekend om het feit dat er geen echte nieuwe geurcomposities worden gecreëerd, maar om bestaande geuren vakkundig te combineren en een nieuwe geur te creëren. De geur is ontworpen om meer te zijn voor de typische kostuumdrager tussen 40 en 60 jaar - harmonieus, rond en nobel, maar tegelijkertijd een zeer slank parfum. Annayake Love Love Him drukt liefde uit in een frisse, houtachtige wolk.

Annayake Love Love Him is de perfecte metgezel voor de hete zomermaanden en -dagen waarop het warm is, want de geur van het parfum verdwijnt niet na een paar uur, zoals bij veel andere geuren het geval is, maar geeft in plaats daarvan de whole dag een heerlijk gevoel van frisheid.

On je ogen dichtknijpen geeft je het gevoel dat je in de zomer een frisse bries op een bloemenveld voelt en dat je in staat bent om goed uit te schakelen. Je kunt gewoon de stress van het dagelijks leven loslaten en je een dagje in, dag uit, vers voelen. Dus als je van een mannelijke, frisse geur houdt, kies dan voor deze eau de toilette van Annayake.

Kopnoten:
Bergamot
Grapefruit
Sinaasappelbitter
Watermeloen
Hartnoten:
Muskaat
Kardemom
maritieme geuren
Basisnoten:
Cederhout
Ambra
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2013

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten