Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Versace Herrenparfum

Versace Herrenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Beknopt en charismatisch - een Versace geur voor mannen

Mannelijk, sterk en edgy: zo presenteren de geuren voor mannen van Versace zich. Traditie en provocatie worden gecombineerd in een Versace herenparfum. De duidelijke contouren van de flacons zijn een weerspiegeling van de mannelijkheid die de parfums omgeeft. Dit komt ook tot uiting in de presentatie van de geuren: mannenlichamen als in steen gehouwen roepen beelden op van Griekse goden en hun mythologie. Maar het modehuis Versace heeft het achterhaalde concept van mannelijkheid allang opnieuw uitgevonden. Met handtassen en andere - aan vrouwen onderhevige - accessoires wordt een statement gemaakt voor een nieuwe, zelfbewustere mannelijkheid die ruimte laat voor speelsheid en originaliteit. Een Versace herenparfum kopen betekent zelfverzekerd en individueel zijn.

Gianni Versace, pionier van de nieuwe mannelijkheid

Gianni Versace kan al op jonge leeftijd ervaring opdoen in de textielindustrie. Hij helpt in de kleermakerij van zijn moeder en werkt daar als stoffeninkoper. Versace besluit later als zelfstandig modeontwerper aan de slag te gaan en ontwerpt aanvankelijk in opdracht van opkomende modehuizen voordat hij zijn eigen eerste collectie ontwerpt. Moeilijk te geloven, maar de eerste Versace modeshow vindt plaats in het rustige stadje Lippstadt in Westfalen. Van daaruit gaat het steil omhoog: zijn ongewone materiaalcomposities en de felle kleuren en originele patronen katapulteren Versace naar de top van de mode en maken hem internationaal beroemd. De ontwerper doorbrak al heel vroeg de grenzen van het stoffige beeld van mannelijkheid. Harry Styles brengt de doorschijnende look op de rode loper van het Met Gala, maar Gianni Versace draagt al lang voor hem een doorschijnend overhemd; een mijlpaal op weg naar een nieuwe mannelijkheid.

In 1984 werd het eerste Versace parfum voor mannen gelanceerd, nadat er al verschillende damesparfums waren verschenen. Versace L'Homme wordt nog steeds geproduceerd en is een van de populairste mannenparfums met zijn kruidig-houtige noot. Als u dit Versace herenparfum online wilt kopen, kunt u het in onze winkel vinden.

Eigenzinnig en sculpturaal: de flacons voor Versace herenparfum

Soms vierkant, soms rechthoekig, maar altijd met hoeken en randen: de flacon van een Versace herenparfum is altijd beknopt en duidelijk. Terwijl pour Homme vlak, glad en transparant is, zijn de Eros-flesjes versierd met het reliëf van Medusa en de Greca-rand en glanzen ze in aquamarijnblauw of, zoals bij Eros Flame, in diep rood. De flacon van Dylan Blue Pour Homme, uitgebracht in 2016, ziet er daarentegen uit als een donkerblauw kristal, versierd met gouden appliqués. Om dit Versace herenparfum goedkoop te kopen, moet je online zoeken naar de frisse aquatische geur.

Versace Mannenparfum voor zelfverzekerde mannen

Of het nu houtig-kruidig of fris is, een Versace herenparfum is gunstig voor elke gelegenheid en biedt tegelijkertijd exclusiviteit en originaliteit, gekoppeld aan een vleugje rebellie. Gepassioneerde mannen die zich bewust zijn van hun kracht grijpen naar Eros Flame, een contrasterende geur die staat voor diversiteit en waardigheid. Als u online op zoek bent naar een geschikt Versace herenparfum, vindt u hier een eersteklas assortiment van fijn afgestemde geuren. De mannengeuren van Versace staan voor het doorbreken van verouderde rolmodellen en het aanbreken van een nieuw, zelfverzekerder tijdperk waarin mannen hun eigen identiteit creëren, bevrijd van de beperkingen van verouderde clichés.

Beoordeling +

Commentaar van Nico W.
Goede middenklasser

Mannelijke, lekkere geur. Vind hem een beetje le male-achtig van Jean Paul Gaultier ruiken.Ik ruik hem de volgende dag nog steeds op mijn kleding en polsen. Niets extreem maar gewoon goed. En de prijs is al helemaal goed voor wat je krijgt. Gewoon gebruiken voor het werk, studie of overdag, voor het uitgaan een sterkere versie nemen (le male JPG of Paco Rabanne 1 million.

Commentaar van Exhavy
Top after shave

De ene after shave is de andere niet. Op mijn huid voelt deze heerlijk aan en ik heb er al heel wat geprobeerd. Prijs is helemaal OK bij jullie.

Commentaar van Giend1996
Frisse, sportieve geur

Een geur die een jeugdige sportieve geur heeft. Fris met een beetje citroen. De kleur past prachtig bij de geur.

vandaag tot-62%1