Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Laine de Verre

De geur +

Warm en koud, hard en zacht

Serge Lutens Laine de Verre maakt deel uit van de collectie Les Eaux. Net als L'Eau Froide en L'Eau Serge Lutens is dit een Unisexparfum. Alle geuren kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

In Laine de Verre ensceneert Lutens contrasten en spel tussen warm en koud, mannelijk en vrouwelijk en hard en zacht. Laine de Verre is het Franse woord voor glaswol. De naam kan ook worden geïnterpreteerd als een woordspeling. Glas als koud, hard materiaal en wol als zacht en warm tegenhanger. Bij het creëren van Laine de Verre hebben Lutens en Sheldrake de klassieke geurpiramide van hoofd, hart en basisnoten genegeerd. De geur wordt gekenmerkt door tonen van citrus en aldehyde, die warme akkoorden van mannelijke muskus en kasjmier ontmoeten. De geur is zeer discreet en fris.

Serge Lutens zelf beschreef zijn geur met een soort van enscenering waarin de Heer van het Glas zich onderwerpt aan de Vrouwe van de Wol en bloemen aan haar voeten legt, die door zijn aanraking bevriezen, waarbij Serge Lutens Laine de Verre de nadruk legt op de vereniging van tegenstellingen. De metaalfrisheid, die verandert in warme geuren, is als de verandering van winter naar lente.

Kopnoten:
citrusgeuren
aldehyde
Hartnoten:
cashmeran
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Christopher Sheldrake, Serge Lutens
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten