Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Religie, twijfel aan het geloof, onschuld, jasmijn bloeit wit als sneeuw: dit alles is in Serge Lutens La Religieuse "de non".

De klassieke geurpiramide wordt ook in deze buitengewone uniseksgeur weggelaten. In plaats daarvan verschijnen jasmijn, civet, muskus en wierook samen, waardoor een zoete, bloemige, oosterse sillage ontstaat.

Serge Lutens La Religieuse kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens La Religieuse - Een statement parfum voor de veeleisende

Het exclusieve luxelabel van de Franse ontwerper, fotograaf en parfumeur Serge Lutens lanceerde in 2015 een unieke nichegeur onder de naam La Religieuse van de non. De bloemig-zoete uniseksgeur viert de ongerepte zuiverheid van jasmijnbloemen, wit als sneeuw. De donkere tinten van de traditionele klederdracht van de nonnen brengen oosterse accenten in het spel. Ze geven een vleugje mystiek aan het onschuldige bloemenakkoord en tonen tegelijkertijd de karakteristieke menselijkheid.Serge Lutens La Religieuse is een diep zuiver parfum vol gracieuze genade, dat een zinnelijke contrasten en glamour uitstraalt. De buitengewone, zeer moderne parfumcompositie doorbreekt de grenzen van de traditionele geurpiramide. De heerlijke geuren verschijnen naast elkaar om zich in steeds wisselende paren te verenigen en zo nieuwe dimensies te openen.

Fijne jasmijn en warme, zachte muskus zijn de dominante accenten. De schijnbaar contrasterende noten vormen een fascinerend akkoord van sensuele elegantie dat zich levendig en karaktervol ontvouwt. Precious Zibet voegt een leerachtige nuance toe, versterkt de muskusnoot en geeft hem het typische oosterse karakter. Een balancerend wierookakkoord wikkelt zich zachtjes rond de geurnoten en verenigt ze tot een uitgebreid olfactorisch vlechtwerk met een unieke expressiviteit. Serge Lutens La Religieuse is een verfijnd parfum waarvan de betoverende accenten getuigen van het moderne zelfvertrouwen.

Kopnoten:
Jasmijn
Civet
Hartnoten:
Wierook
Basisnoten:
muskus
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1