Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hoe fragiel wij en ons leven zijn, realiseren we ons vaak pas als de grond onder ons begint te zwaaien, als het ijs breekt.

De fascinerende uniseksgeur Serge Lutens L'Orpheline brengt hulde aan deze kwetsbaarheid. De rooksmaak wordt onder andere gevormd uit wierook en muskus.

Serge Lutens L'Orpheline kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Stabiliserend, breekbaar en onmiskenbaar: de Serge Lutens L'Orpheline geur

Ons leven is kwetsbaar: het is als een evenwichtsoefening waarvan we de individuele stappen nemen in de hoop niet te vallen. Deze kwetsbaarheid blijkt uit de puur grijze geur van Serge Lutens L'Orpheline , die sinds 2014 verkrijgbaar is. De Parijse Serge Lutens parfumkunstenaar creëerde deze mooie en kwetsbare compositie ter herinnering aan zijn kindertijd als Orpheline, als wees. L'Orpheline viert de vergankelijkheid van het leven met een afwisseling van warme, sensuele aroma's, frisse boventonen en etherische metalen noten. Deze buitengewone aldehydegeur, die zowel voor mannen als vrouwen werd gecreëerd, is ook kalmerend en daarom een ideale dagelijkse metgezel.

De rokerige, Serge Lutens L'Orpheline kruidige opening met groene toetsen van limoen en fruitig-zoete citronellol, gevangen in kruidnagel- en kaneelnuances. Deze frisse, kruidige LSerge Lutens 'Orpheline entrée, die de aromatische ondertoon van geranium oproept, heeft een fytosensitieve werking: het verfrist de zintuigen, stabiliseert en kalmeert. Aschiges Castoreum, een synthetische bevergeur met een vanille nuance, vormt dan een onverwacht ashy geurig hart dat een antibacteriële, ontspannende en kalmerende werking heeft. UV-filter aldehyden, omgeven door kruidachtig-bloemig linalool, ronden de ongewone samenwerking af. Ze rusten op een basis van kruidige warme wierook- en muskusnoten.

Kopnoten:
muskus
Hartnoten:
muskus
Basisnoten:
Wierook
Parfumeur:
Serge Lutens
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1