Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nuit de Cellophane Serge Lutens is een frisse geur van bloemen, fruit en hout en amandelen die mannen en vrouwen inspireert. Zoals altijd assisteerde Christopher Sheldrake Lutens bij de schepping. En opnieuw hebben ze bewezen wat een uitstekend team ze zijn.

Serge Lutens Nuit de Cellophane kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Als het ongewone normaal is. Serge Lutens

Christopher Sheldrake en Eau de Parfum Serge Lutens Serge Lutens lanceren Nuit de Cellophane in 2009. De unisex geur verrast met bloemige en zoete noten, slim gemengd met frisse en licht bittere aroma's.

Aan de florale kant staan jasmijn, lelies, osmanthus en anjers. Ze ontmoeten honing, fruit en amandelen. De compositie wordt aangevuld Nuit de Cellophane met Serge Lutens muskus, groene noten en hout. Maar je mag deze lijst Nuit de Cellophane niet lezen op Serge Lutens andere geuren. Want zoals bij alle geuren heb je Serge Lutens Nuit de Cellophane helemaal geen geurpiramide. In plaats daarvan hecht het label belang aan het feit dat de geuren en hun verschillende aroma's zich volledig onafhankelijk van elkaar kunnen ontplooien. Het Eau de Parfum voor vrouwen en mannen kan zich dus altijd anders ontwikkelen en komt tot uiting in zijn volle en buitengewone aanwezigheid.

Het is geen geur voor zeer jonge mensen, is zelfverzekerd en volwassen, fris, aantrekkelijk en met een bovengemiddelde houdbaarheid en Sillage. Bovendien is het Serge Lutens Nuit de Cellophane ook absoluut geschikt voor dagelijks gebruik, zowel op het werk als in de vrije tijd. De geur kan zelfs 's avonds in de club gedragen worden.

Kopnoten:
Jasmijn
vruchten
Groene Accenten
Hartnoten:
Lelie
Amandel
Anjer
Osmanthus
Basisnoten:
muskus
Honing
hout
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-39%1