Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het verhaal van een onvergetelijke reis door het Oosten: Serge Lutens werd geïnspireerd door een reis naar Marokko voor de creatie van Ambre Sultan. Daar nam hij indrukken en vooral geuren, die hem nooit meer mochten laten gaan.

Years richtte hij later zijn eigen bedrijf op en componeerde Ambre Sultan samen met de Britse parfumeur Christopher Sheldrake Serge Luten's Ambre Sultan.

Serge Lutens Ambre Sultan kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens Ambre Sultan - een aangenaam Arabisch uniseks geur

Serge Lutens Ambre Sultan is een zeer aangename geur met een Arabisch karakter voor mannen en vrouwen. Het is Ambre Sultan een veelzijdige odeur met een combinatie van de amberachtige aromatische harsen van de cistusbladeren (Labdanum) en zoete vanille als hoofdbestanddelen. De geur neemt je mee op een fascinerende reis in de Arabische woestijnwereld en met een vleugje oudheid in een mysterieus verleden. Kruiden, specerijen en bossen onderstrepen de prachtige complexiteit. De compositie verleidt met zijn vele facetten die variëren van onweerstaanbaar sensueel, diep en warm tot mythisch, donker en aromatisch rokerig tot licht, zoet en zacht. � is een prachtig gestructureerde geur die niet kan worden toegewezen aan een lade - onmiskenbaar Serge Lutens !

De geur Ambre Sultan opent met een kruidige, kruidige topnoot van koriander, laurier, engelwortel en oregano. Warm, balsamico, harsachtig en verleidelijk aromatisch, Labdanum, mirre en mirre ontvouwen zich in de hartnoot, die harmonieus samensmelt met de basisnoot. Hier komen de aroma's van zoete romige vanille, aangenaam geurende benzoë, sensueel sandelhout en aardse patchouli in harmonie samen.

Serge Lutens Ambre Sultan is een mooie, aangename en edele amberkleurige geur met een complex boeket van betoverende nuances die geleidelijk evolueren. De uniseksgeur wordt steeds milder, zachter, warmer en fijner.

Kopnoten:
Koriander
angelicawortel
mirte
Hartnoten:
Labdanum
oregano
laurierblad
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Benzoë
vanille
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
1993

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1