Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chergui Serge Lutens werd geïnspireerd door de gelijknamige wind, die vochtige en hete lucht naar de Perzische Golf brengt.

Het parfum is daarom ook een iets zwaardere vertegenwoordiger in zijn soort en is vooral in de winter goed. Comfortabel warme en kruidige wikkels Serge Lutens Chergui in een beschermende hoes.

Serge Lutens Chergui kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De woestijnwind kondigt zomer en winter aan....

Een van de zeer vroege geuren uit het assortiment van Serge Lutens is Chergui . De kruidige en oosterse geur verschijnt in 2001 en is bedacht door Christopher Sheldrake en Serge Lutens Christopher Sheldrake. De twee gedurfde mix van 12 akkoorden vormen een van de meest weelderige geuren van het label.

Serge Lutens Chergui begint met amber en eindigt met wierook, tussendoor vind je honing en hooi, leer en iris, salie en muskus. We gaan verder met sandelhout en rozen, maar ook met jeneverbessen en tabaksbladeren.

Deze rijke combinatie werd geïnspireerd door Sharki, een vochtige en hete wind uit de Perzische Golf. Het komt voor aan het begin van de winter en de zomer en kondigt dus de verandering van de seizoenen aan. Het is vol geuren, zacht en stormachtig tegelijk, en laat een indruk achter. Serge Lutens Chergui Het is gewijd aan deze wind, die in het Frans Chergui wordt genoemd. Met dit parfum richt de ontwerper zich tot alle mensen die op koele dagen een volle, elegante geur willen dragen. Serge Lutens Chergui is niet voor de pussyfooter, maar hij schreeuwt ook niet tegen je. Integendeel, hij zegt nadrukkelijk "hier ben ik", net als de dragers van deze ongelooflijke uniseksgeur, die echt iets bijzonders is.

Kopnoten:
Scharlei
Jeneverbes
Hartnoten:
Iris
Honing
hooi
Roos
Basisnoten:
tabakblad
Sandelhout
muskus
Amber
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2001

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-44%1