Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

La Fille de Berlin - het meisje uit Berlijn - is een kruidige geur van het huis Serge Lutens. Zelfs als je het niet vermoedt, is het een uniseksgeur, die vakkundig werd samengesteld door Serge Lutens en Christopher Sheldrake.

De twee gebruikten zeer weinig ingrediënten. Durven!

Serge Lutens La Fille de Berlin kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Het meisje uit Berlijn inspireert iedereen

Serge Lutens La Fille de Berlin is een geur uit de Collectie Noire. Het rode parfum doet ons ook meteen denken aan een vrouwengeur. Immers, "La Fille de Berlin " betekent het meisje uit Berlijn." Maar het bloemig-kruidige elixer is eigenlijk een uniseksgeur, zoals alle parfums uit de Collectie Noire.

Christopher Sheldrake en Serge Lutens meng de fijnste rozen met fijne peper tot een heerlijk opwindend parfum dat iedereen zal bekoren. De compositie is even eenvoudig als ingenieus en geeft de eau de parfum een vrouwelijk geluid. Maar parfums ontwikkelen zich anders op de huid van vrouwen en mannen door de verschillende lichaamschemie, wat Serge Lutens La Fille de Berlin zorgt voor een mooie geur voor beide geslachten. Omdat de roos in Serge Lutens La Fille de Berlin een frisse roos is, met groene, bijna bittere noten. Deze aroma's komen van het groen van de rozen, d.w.z. de bladeren en stengels. Samen met de aromatische peper is het Serge Lutens La Fille de Berlin gewoon onweerstaanbaar aantrekkelijk. En hoewel de geur geen zoetheid mist, is het een ongelooflijk complexe rozengeur die gegarandeerd aantrekkelijk is voor mannen die de mainstream niet volgen.

Kopnoten:
Roos
Hartnoten:
Viooltje
Basisnoten:
Peper
Parfumeur:
Christopher Sheldrake, Serge Lutens
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1