Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse parfumhuis staat bekend om zijn buitengewone, excentrieke, zelfs zinvolle en filosofische geuren.

Een daarvan is Serge Lutens Dent de Lait, die fascineert met een romige frisheid en ongewone noten zoals amandel- en bloedakkoorden.

Serge Lutens Dent de Lait kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De moed om tegen de stroom in te zwemmen

Serge Lutens houdt van provoceren. Daarom is de lancering Serge Lutens Dent de Lait in 2017 allesbehalve gewoon. Zoals bij alle geuren van het label zijn multi-talent Serge Lutens en parfumeur Christopher Sheldrake verantwoordelijk voor deze unisex-geur. Ze mengen aldehyden met kokosmelk, amandelen met bloedakkoorden en creëren zo een unieke, romige en frisse geurbeleving. Ze provoceren en polariseren bewust met deze ongewone combinatie van geuren. Ook de naam "melktand" heeft de neiging om te irriteren. Wie Serge Lutens Dent de Lait test, zal eerst de heerlijke geur van verse amandelmelk waarnemen, die zachtjes wordt geaccentueerd door het aroma van kokosnootnoten.

Ongebruikelijke ingrediënten die perfect het Franse parfumhuis vertegenwoordigen. De geuren zijn immers Serge Lutens niet voor volgelingen, maar voor onafhankelijke denkers die zich ook van de mainstream verwijderen. Ze doen wat ze willen en niet wat de omgeving of eventuele trends voorschrijven. Voorzien van een duidelijke duurzaamheid en Sillage, begeleidt Serge Lutens Dent de Lait de drager gedurende vele uren met zijn aanwezigheid. Een echte allrounder, de geur is geschikt voor elke gelegenheid.

Kopnoten:
Melk
Heliotroop
Hartnoten:
metallische geuren
Amandel
Basisnoten:
Wierook
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1