Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het Franse multi-talent noemt deze vederlichte, verfrissende creaties de geur van hoffelijkheid. Dames en heren geven Serge Lutens Collection Politesse een elegante, onopvallende uitstraling.

Serge Lutens Collection Politesse kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Collection Politesse - een exclusieve collectie zomerse geuren van Serge Lutens

De beroemde Franse parfumeur staat sinds de jaren tachtig bekend om zijn weelderige geuren die geïnspireerd zijn op de wereld van het Oosten. Des te meer verraste hij de parfumwereld in 2010 met zijn compleet nieuwe concept "Luxe begint met netheid". De lancering van zijn nieuwe creatie, L'EauSerge Lutens , betekende het begin van een nieuwe lijn van geuren van zowel elegante als sobere eenvoud. Met de woorden "Kom in het licht of verdwijn in de schaduw? Er is een tijd voor alles. de Grand Seigneur of Parfums presenteerde zijn nieuwe unisex-collectie, Les Eaux de Politesse, die reinheid en zuiverheid belichaamt. "Beleefdheid" betekent letterlijk "beleefdheid", wat in relatie tot haar Serge Lutens Collection Politesse een terugkeer naar terughoudendheid en goede manieren betekent. Het uitbundige tijdperk van de barokke geuren wordt gevolgd door een terugkeer naar het essentiële, een vermindering van de helderheid en zuiverheid.

Serge Lutens Collection Politesse is duidelijk gericht op de zomer in de richting van frisse en lichte geuren. Geneeskrachtige planten zoals bijvoet, noten van graanvelden en verse essences van iris en citroenbloesem geven de nieuwe collectie van de exclusieve parfumeur de lichtheid en nonchalance van een zomeravond in het land. Maar ook enkele klassieke geuren uit zijn oorspronkelijke collectie zijn in de nieuwe lijn verwerkt, zoals Santal Blanc of Gris Clair. Voor degenen die graag experimenteren, biedt het bedrijf Serge Lutens ook een zogenaamde Discovery Kit aan met vijf verschillende geuren uit de collectie om te proeven en te reizen. Alle geuren zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Parfumeur:
Christopher Sheldrake, Serge Lutens

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-34%1