Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Donkere cacao en roos resulteren in een bitterzoet mengsel, dat om het thematisch bepalende sandelhout wordt gewikkeld. Het Serge Lutens resultaat is Santal Majuscule een gastronomische geur die de drager omhult in een aangename uitstraling.

Lutens werkte samen met Christopher Sheldrake om een andere geur voor het label te creëren die opnieuw goed werd ontvangen.

Serge Lutens Santal Majuscule kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Sandelhout in absolute perfectie

Serge Lutens Santal Majuscule is een fijne geur voor dames en heren. De Eau de Parfum, gelanceerd in 2012, is een genot met een houtachtige en kruidige aanwezigheid. Het "Great Sandalwood", zoals de Serge Lutens naam Santal Majuscule het ruwweg vertaalt, verrast met een geurende piramide. Minder verrassend is echter dat elk deel ervan slechts één noot draagt. De topnoot is sandelhout. De hartnoot wordt gevormd uit cacao en Turkse rozen vormen de basis.

Dit Santal Majuscule lijkt een volledig nieuwe aanpakSerge Lutens . Met een andere geur zou de roos in de topnoot zitten en sandelhout zou de basis zijn. Maar Serge Lutens het is uitsluitend Santal Majuscule gewijd aan aromatisch sandelhout, dat in dit parfum absolute perfectie vindt. De aroma's van sandelhout op de huid ontwikkelen zich tot een ongelooflijk flatterende geur die zowel mannen als vrouwen zal bekoren. De cacao Santal Majuscule is Serge Lutens ongezoet en omlijst voorzichtig het eveneens zeer aromatische sandelhout. De Turkse roos is de fijne schakel tussen de twee en maakt Serge Lutens Santal Majuscule een heerlijke geur voor alle koelere dagen en nachten.

Kopnoten:
Sandelhout
Hartnoten:
Cacao
Basisnoten:
Roos
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-41%1