Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Vijf uur thee met gember", zo kan de naam van de creatie Serge Lutens vertaald worden. Het Five O'Clock au Gingembre is een kruidig-woody geurbeleving voor mannen en vrouwen die de wereld al vele jaren inspireert. Het mengsel boeit met de bijzondere ingrediënten cacao, gember en honing.

Serge Lutens Five O'Clock au Gingembre kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een werkelijk prachtige creatie met enthousiasmefactor

Wanneer Christopher Sheldrake Serge Lutens en vrouwen een geur creëren, is het altijd iets bijzonders met een diepe, soms verborgen wereld van denken. Serge Lutens De geur van 2008 is gemaakt Five O'Clock au Gingembre voor mannen en vrouwen met een pittige en houtachtige aanwezigheid. Gekonfijte gember, honing, cacao, peper, bergamot en patchoeli mixen tot een verleidelijke en smakelijke geur.

Vertaald betekent de naam Serge Lutens "thee met gember" "thee met gember". Dit betekent natuurlijk ook het beroemde Engelse "Teatime", dat voor veel Britten onmisbaar is. Hij zegt Serge Lutens zelf dat hij dacht Five O'Clock au Gingembre aan een Teatime in Serge Lutens Buckingham Palace, van deze aloude foto's, meubels, hout en luxe. Maar ook aan moderniteit en versheid, die steeds populairder wordt door de nieuwe generatie koningen.

De Serge Lutens Five O'Clock au Gingembre succesvolle combinatie van het verleden met de toekomst en de creatie van een prachtige all-round geur Five O'Clock au Gingembre maakt Serge Lutens het de perfecte partner voor alle gelegenheden. Omdat de houdbaarheid en sillage van de betoverend lichte geur bovengemiddeld is.

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Hartnoten:
Honing
Cacao
Basisnoten:
Patchoeli
Peper
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-41%1