Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Serge Lutens Matin Lutens

De geur +

De Matin Lutens collectie - Pure frisheid en verkwikkende zuiverheid

Serge Lutens heeft een buitengewone collectie parfums gecreëerd met Matin Lutens die een verfijnde elegantie toevoegt aan de ochtendroutine. Water, een zachte reiniger en een vleugje van een speciaal parfum - dat is alles wat nodig is om de dag fris en harmonieus te beginnen. De drie uniseks parfums van de reeks Serge Lutens Matin Lutens huldigen dit ochtendritueel, de eenvoud en de verkwikkende zuiverheid ervan.

L'Eau Serge Lutens bekoort door zijn unieke samenstelling, die doet denken aan de geur van pas gestreken wasgoed. Het geeft de drager een aangenaam gevoel van frisheid en reinheid met een vleugje luxe. Parole d'eau belichaamt ook deze verkwikkende zuiverheid en verleidt met zijn buitengewone citrusfrisheid. Zo sprankelend als een bad in verkoelend water is Dans le bleu qui pétille. De kruidig-waterachtige geur roept herinneringen op aan warme zomerdagen, warme zonnestralen op een gebruinde huid en het onvergelijkbare aroma van een frisse zeebries.

De frisse, verkwikkende geuren van de Serge Lutens Matin Lutens collectie worden gekenmerkt door hun heldere, harmonieuze composities die een gevoel van zuiverheid en aangename lichtheid overbrengen. De zeer hoge, slanke flessen zijn gemaakt van kristalhelder glas, dat zicht geeft op het wezenlijke: de kostbare inhoud. Het stijlvolle etiket grijpt slim terug op de hoekige vorm van de fles en verfijnt het tijdloos elegante design. Zowel het etiket als de ronde dop zijn uitgevoerd in een lichtbeige kleur die perfect past bij het natuurlijke, puristische karakter van de unieke geuren.

Net zo bijzonder als de verfrissende geuren van de Serge Lutens Matin Lutens collectie is de parfumeur erachter: Serge Lutens. De Fransman is een echte allrounder die een echte legende is geworden met zijn creatieve ideeën en ongelooflijk talent. En dit ondanks het feit dat hij zichzelf een groot deel van zijn vaardigheden heeft aangeleerd. Lutens werd in 1942 in Rijsel geboren en begon op 14-jarige leeftijd een kappersopleiding en maakte al snel naam met zijn ongewone, revolutionaire kapsels. In 1962, net 20 jaar oud, werd Lutens hoofdontwerper voor haar, make-up en juwelen bij de Franse Vogue. Een paar jaar later trad hij in dienst bij het luxe modehuis Dior, waar hij zijn eigen make-up lijn ontwikkelde. In 1980 stapte hij over naar Shiseido, waar hij niet alleen in de schoonheidssector werkte, maar al snel ook zijn eerste parfum creëerde. Sinds het begin van de jaren 2000 concentreert Serge Lutens zich volledig op zijn eigen label, waarvoor hij exclusieve make-up producten en unieke geuren creëert.

Serge Lutens het creatieve brein achter de Serge Lutens Matin Lutens collectie, omschrijft zichzelf graag als een artiest. Hij houdt ervan om met verschillende aroma's te spelen en spannende geuren te creëren. De Fransman ziet zichzelf niet als een zakenman. Daarom zocht hij al vroeg een betrouwbare partner om hem te steunen in de parfumerie. Het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido - waar Lutens ook enige tijd heeft gewerkt - heeft de Franse parfumeur altijd terzijde gestaan bij diverse samenwerkingen en heeft het luxemerk inmiddels gekocht van Serge Lutens. De oprichter en creatief hoofd van het label heeft echter nog steeds de leiding.

Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-27%1