Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een kindertijd in het naoorlogse Frankrijk en herinneringen aan geuren op kerstmarkten inspireerden de Franse kunstenaar tot de creatie van Serge Lutens Baptême du Feu. De "vuurdoop" wikkelt dames en heren in een kruidig-fruitige Sillage.

Serge Lutens Baptême du Feu kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens Baptême du Feu: Vuurdoop tussen de winterse lekkernijen

Een kerstmarkt waar zoete kaneel en peperkoek smaken mengen met gekonfijte sinaasappel en buskruit: Aldus openbaart zich Serge Lutens ' Unisexparfum Baptême du Feu van 2016. Serge Lutens zou niet zonderling zijn als hij deze verleidelijke aroma's niet met een duister geheim zou confronteren: zijn herinneringen aan kermissen tijdens zijn sombere naoorlogse kindertijd als wees, verdiept door de huidige aanvallen en amoklooppas van Nice naar Berlijn. Baptême du Feu betekent de vuurdoop, in militair jargon was het de test voor nieuwe rekruten. Lutens wil uitdrukken dat kinderlijkheid en vrolijkheid vandaag de dag op de proef worden gesteld, net als hij, die als kind zonder ouders moest leren om te genieten van de zoete geuren en het gelach op de schiettenten.

Aromatisch, aangenaam en geruststellend is het kruidige boeket, dat dit Serge Lutens Baptême du Feu contrasteert: verleidelijke aroma's van gekonfijte mandarijnenschil in de Entrée worden opgevangen door zachte gastronomische noten. Het kruidige, rustgevende hart wordt gevormd door de traditionele geuren van gember, kruidnagel en kaneel en de aroma's van hout. Zoete osmanthusbloesems, zoals toegevoegd aan de witte glühwein, vormen de basis van de basis van deSerge Lutens Baptême du Feu , donker gecontrasteerd met bevergeil nuances en moleculaire aroma's van buskruit. Deze vormen een uitgesproken geurspoor en herinneren ons aan de mens en de vergankelijkheid van het moment.

Kopnoten:
tangerijn
bevergeil
Osmanthus
Hartnoten:
gemberbrood
poederachtige geuren
Basisnoten:
houtige geuren
Parfumeur:
Christopher Sheldrake
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-38%1