Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wat kunnen dames en heren verwachten van een parfum dat "de gekooide temmer" heet? Serge Lutens La Dompteuse Encagée is een kunstzinnige uniseks geur met een bloemige kruidigheid.

Serge Lutens La Dompteuse Encagée kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Serge Lutens La Dompteuse Encagée: "De gekooide temmer"

Serge Lutens gaf in maart 2021 zijn Serge Lutens aan alle vrouwelijke en mannelijke fijnproevers van parfums. La Dompteuse Encagée: Een zonnig boeket dat, in tegenstelling tot zijn raadselachtige naam, op de huid bloemig-violet ontvouwt om delicate, contrasterende akkoorden te ontwikkelen te midden van fijne amandelnoten en sensuele ylang-ylang die vervagen tussen licht en donker.

"Ik kan dit koude, witgeblakerde meisje niet afwijzen. Toch voel ik de sneeuw, gevreesd omdat verwacht, de komende lawine," legt de Parijse parfumfilosofe uit. Het wit van de bloemen is bedoeld om de kilte en onverzettelijkheid te herinneren van een tijd die tegelijk de verleidingen en de gevaren van de maatschappij belichaamde om hoop op nieuw plezier te wekken.

Serge Lutens La Dompteuse Encagée, zijn stralende, ook compositorisch amandelvormige witte geur, verscheen als onderdeel van zijn Collection Noire, een parfumcollectie die de zielvolle "schaduwkinderen" van de mens, zoals hartelijk lachen, de zoektocht naar sensualiteit en de geheime neiging tot zondigen, wil uitdrukken en verzoenen met geuren als Le Participe Passé (2018), La Couche Du Diable (2019) en Fils de Joie (2020). Tegelijkertijd viert Serge Lutens Collection Noire fantastische geurbeelden met haar Zellige geuren, geïnspireerd op Marokkaanse mozaïektegels.

In de tijd van het masker werd de vrijheid van meningsuiting altijd beperkt om de zoete, witte frangipani-pracht te bewaren als geurvenster van hoop - met deze boodschap nodigt Serge Lutens La Dompteuse Encagée u uit om de vreugde te herontdekken. Sensuele, ontspannende frangipani-geur ontmoet er amandel en ylang-ylang in - een geurboodschap kan niet duidelijker of gedenkwaardiger zijn, uitgedrukt in de fijnste, luxueus gerangschikte ingrediënten.

Basisnoten:
Maagdenpalm
Amandel
Ylang Ylang
Parfumeur:
Christopher Sheldrake, Serge Lutens
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-33%1