Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret

De geur +

Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret - Een tuin vol bloeme

De 2017 geurserie Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret neemt je mee naar een weelderige tuin waar een grote verscheidenheid aan bloemen bloeit en hun delicate, frisse maar ook verleidelijke geur verspreiden. De geurserie voor vrouwen is er in verschillende concentraties, als Eau de Parfum en als een sterker Extrait de Parfum. Deze laatste is ook verkrijgbaar in een praktisch reisformaat als Extrait de Parfum Travel Spray, die gemakkelijk kan worden bijgevuld met de navulflacon.

De geur van Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret begint met een frisse noot van bergamot, mandarijn en neroli. De hartnoot wordt vergezeld door de verleidelijk delicate noten van magnolia, narcis en roos, die een verwarmende diepte en allure krijgen door de sensuele geur van iris, jasmijn, oranjebloesem absolue en ylang-ylang. In de basisnoot wordt de geur uitnodigend zacht, rond en elegant. Sandelhout, muskus, witte amber en ambrettezaad absolu maken deze harmonieuze geur perfect af.

Als Eau de Parfum of Extrait de Parfum - de flacon van Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret wordt gekenmerkt door kunstzinnig vormgegeven glas. De organische vorm van de flacons van de Extrait de Parfums doet denken aan bloemen. De parfumverstuiver verschijnt in een elegante cilinder met gestileerde rozen. Deze zijn ook terug te vinden als zwarte lijnen op de gouden dop. Het glas is transparant en laat de vloeistof doorschijnen. De dop van de extrait versie zet het artistieke ontwerp voort. De flacons stralen elegantie en artisticiteit uit, net als de geuren.

De Italiaan Luca Maffei groeide op met de grootste parfumeurs, want zijn vader werkte voor bekende parfumfabrikanten. Luca richtte zich aanvankelijk op de zakelijke kant van de parfumindustrie, maar liet daarna zijn creativiteit de vrije loop en leerde het vak van parfumeur in Grasse. Hij werkt voor nobele nichehuizen die zijn kunstzinnige creaties waarderen. Naast Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret heeft hij ook Mon Boudoir gecreëerd voor Houbigant.

Op de promotiefoto van Houbigant Quelques Fleurs Jardin Secret zien we het Eau de Parfum tussen gestileerde bloesems liggen. Ze verschijnen in wit, zachtgroen en lila. Het zijn heel verschillende bloesems die, hoewel ze er natuurlijk uitzien, aan geen enkel geslacht kunnen worden toegewezen. De foto geeft dus een kunstmatig beeld van de bloesems. De geur zelf kan ook gezien worden als een moderne interpretatie van de bloementuin. Net als de kleuren is de geur delicaat en nooit overweldigend.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Neroli
Hartnoten:
Magnolia
narcis-absolue
centifolia-absolue
sinaasappelbloesem-absolue
Jasmijn
Iris
Ylang Ylang
Basisnoten:
Sandelhout
ambrettezaden-absolue
witte amber
muskus
Parfumeur:
Luca Maffei
Jaar van uitgave:
2017
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten