Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Orangers en Fleurs

uitverkocht producten +

De geur +

Beleef de magie van de lente met Houbigant Orangers en Fleurs

Houbigant Orangers en Fleurs, een uitzonderlijk elegante damesgeur uit 2012, voert je mee naar een wereld vol sensualiteit en gratie. De bloemig-zoete geur van delicate oranjebloesem, een symbool van eeuwige liefde in de 19e eeuw, omhult je op een prachtige manier en wordt smaakvol ondersteund door roos absolue en jasmijn absolue. In het hart van het parfum verenigen petitgrain water absolue, ylang-ylang en tuberoos zich met een sterke, kruidige noot van nootmuskaat. Cederhout en muskus zorgen voor een zachte en elegante afwerking van dit weelderige bloemenboeket.

De flacon van Houbigant Orangers en Fleurs doet ook denken aan vervlogen tijden en presenteert zich als een replica van een Baccarat flacon die werd ontworpen voor de Parijse wereldtentoonstelling in 1900. Het heldere, transparante glas is versierd met een gouden embleem met gestileerde oranjebloesems en de naam van het parfum. De doorzichtige glazen stop onthult de verstuiverkop en gaat over in een plaatvormig verlengstuk dat eindigt in een vierkante koepel. De flacon en het parfum smelten samen tot een artistieke compositie vol elegantie en uniciteit.

Jacques Flori, de maker van dit meesterlijke parfum, had een paar jaar nodig om zijn ware roeping in de parfumerie te ontdekken. Na een studie medicijnen en een periode als president van de Yacht Club in Cannes, vond hij zijn passie en ging hij in de leer bij Jean Mober, de eigenaar van Robertet. Hier geniet hij van de vrijheid om zijn creativiteit alleen of met collega's te uiten. Geïnspireerd door zijn liefde voor de zee, paarden en de bergen creëerde hij de prachtige Houbigant Orangers en Fleurs.

Op de promotiefoto voor Houbigant Orangers en Fleurs gloeit het gouden flesje tegen een achtergrond van wit, roze en delicaat mintgroen. Witte bloesems zweven naast het parfum, terwijl meer bloesems vaag op de achtergrond te zien zijn. De foto doet denken aan impressionistische schilderijen en geeft een indruk van tijdloze schoonheid en vrouwelijkheid die het parfum ongetwijfeld eer aandoet. Dompel jezelf onder in de wereld van Houbigant Orangers en Fleurs en laat je betoveren door de elegantie en exclusiviteit van deze meesterlijke geur.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
roos absolue
Egyptische jasmijn-absolue
Hartnoten:
Tuberoos
Petitgrain Water Absolue
Comorese ylang-ylang
Muskaat
Basisnoten:
Cederhout
muskus
Parfumeur:
Jacques Flori
Jaar van uitgave:
2012
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten