Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Pivoine Souveraine

De geur +

Houbigant Pivoine Souveraine - Koningin van tederhei

Houbigant Pivoine Souveraine is een eau de parfum voor vrouwen uit 2023. De geur concentreert zich op de mooie, bloemige geur van pioenroos. Het voorspel is echter minder delicaat. Fruitig-frisse clementine, citrusachtig-kruidige elemihars en vurige roze peper openen de geur. Het hart wordt gevormd door de pioenroos met haar complexe, roosachtige geur. De frisse, heldere noot van de pioenroos komt stralend naar voren in Pivoine Souveraine. Jasmijn en roos ronden deze heerlijke bloemengeur af, die doet denken aan een perfecte lentedag. In de basisnoot eindigt de geur met verleidelijke muskusnoten. Sandelhout zorgt voor ingetogen elegantie, terwijl thee in de basis de geur fris en licht houdt. Zo is Houbigant Pivoine Souveraine een perfecte geur voor alle gelegenheden, nooit te zwaar, nooit te opdringerig, maar altijd vol schoonheid en tederheid.

De pioenroos met haar delicate maar weelderige bloemblaadjes doet denken aan de weelde van vervlogen tijden. Ook de fles Houbigant Pivoine Souveraine straalt retro charme uit. Het transparante glas onthult de gouden vloeistof. Dit drukt vakkundig de helderheid en zuiverheid van de geur uit. Het nobele ontwerp van de vierkante flacon wordt gekenmerkt door afgeronde schouders en ingesprongen randen die elegantie en verfijning uitstralen. Een gouden plaatje siert de voorkant, die is versierd met twee pioenrozen in reliëf op de rand. Een gouden manchet vormt de overgang naar de spuitkop, die wordt beschermd door een klassieke kapiteelsluiting.

Céline Ellena houdt van wandelen in tuinen. Een oude mediterrane tuin inspireerde haar om de delicate schoonheid van de pioen in een geur te vangen. Houbigant Pivoine Souveraine laat hiermee een moderne, heldere kant zien van deze nobele bloem, die al sinds de oudheid wordt gekweekt en bekend staat als de "koninklijke bloem". Voor Céline Ellena is de geur van deze bloem een van haar vroegste geurherinneringen, die ze al vroeg en uitgebreid kon verzamelen in het huis van haar beroemde parfumeursfamilie. Ze creëerde ook de bloemig-zoete La Belle Saison en de houtachtige vijgengeur Figuier Noir voor Houbigant.

Een vrouw en een man spelen de hoofdrollen in de promotiefilm voor Houbigant Pivoine Souveraine. In het eerste licht van de opkomende zon staat de vrouw in een roze blazer, haar gezicht bedekt door een rij roze bloemen. De pasteltinten drukken de delicatesse van het parfum uit. De man voegt zich bij haar, beiden naderen elkaar zonder elkaar aan te raken. Een subtiele dans van emoties belichaamd in een parfum.

Kopnoten:
clementine
elemihars
Roze Peper
Hartnoten:
Jasmijn
Pinksterroos
Roos
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Thee
Parfumeur:
Céline Ellena
Jaar van uitgave:
2023

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten