Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Keulen Intens

De geur +

Houbigant Cologne Intense - de moderne uitdrukking van een klassieke

Houbigant Cologne Intense is een kostbare geur die nieuwe elementen toevoegt aan een klassieke geur. Het resultaat is een aantrekkelijk eau de parfum voor mannen, samengesteld in 2015. De basisstructuur gaat echter terug tot 1709, toen Jean Marie Farina een frisse, nobele eau de cologne creëerde. De Houbigant Cologne Intense gebruikt de frisse elementen van deze klassieker, maar warme, donkere en oriëntaalse noten zoals wierook of muskus geven het parfum een eigentijdse diepte en spannende contrasten. De geur is ongetwijfeld een klassieke mannengeur, citrusachtig, fris, kruidig, groen. Maar de subtiele nuances onderscheiden het van andere geuren in zijn soort en maken het tot een onvergetelijke signatuurgeur. Met een gemiddelde sillage en hoge houdbaarheid begeleidt het elke dag met een pittige, verfrissende geur.

De flacon van Houbigant Cologne Intense is de karakteristieke flacon van de herengeuren van Houbigant. De vierkante basisvorm krijgt een complexe schoonheid en elegantie door de geraffineerde snede van het zware glas. Een gouden plaatje draagt de naam van het parfum in zwarte letters. De dop is ook goudkleurig, neemt de vierkante vorm over maar loopt stijlvol taps toe naar het glas. Het hele ontwerp straalt helderheid, complexiteit en hoge normen uit. Kwaliteiten die natuurlijk ook van toepassing zijn op de geuren van het traditionele Franse huis.

Luca Maffei is een onafhankelijke parfumeur, wat een zeldzaamheid is in de parfumindustrie. Toch worden zijn creaties zeer gerespecteerd en hebben ze ook prijzen gewonnen. Met Houbigant Cologne Intense slaagt hij erin een brug te slaan tussen het verleden en het heden en herontdekt hij na 300 jaar de geur van zijn landgenoot. Bois Mystique is een andere geur die de jonge Italiaan heeft gecreëerd voor Houbigant. Hij heeft ook opmerkelijk werk geleverd voor Perris Monte Carlo en Salvatore Ferragamo.

De reclamefotografie voor Houbigant Cologne Intense toont de fles, dramatisch van boven verlicht, liggend op een houten tafel. Het patroon van de fles krijgt door de belichting een geheel nieuwe uitdrukking en doet denken aan de wolkenkrabbers van een stad. Naast de fles ligt de groene vrucht van een bergamot en een groene tak vol doornen. Het beeld toont de combinatie van oud en nieuw, droge en frisse elementen die de geur zijn speciale uitstraling geven. Tegelijkertijd heeft het een grote kalmte, net als de geur nadat de fulminante topnoot is weggezakt.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Siciliaanse citroen
Paraguayaans petitgrain
Marokkaanse neroli
Lavendel
Estragon
Roze Peper
Hartnoten:
Wierook
jasmijn-absolue
mate
Basisnoten:
Patchoeli
labdanum-absolue
Amber
Eikenmos
muskus
Parfumeur:
Luca Maffei
Jaar van uitgave:
2015
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten