Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Collection Privée

De geur +

Houbigant Collection Privée - Meesterwerken van de parfumeurskuns

De Houbigant Collection Privée is een fijne collectie van kostbare geuren met een uitzonderlijk hoge concentratie van exquise en pure geuroliën. De collectie bevat klassiekers en nieuwe creaties van het huis Houbigant.

Quelques Fleurs L'Original, dat werd gecreëerd in 1912, is een van de eerste parfums ooit met een mix van verschillende bloemengeuren. De enorme hoeveelheid bloemige geuroliën staat altijd centraal in de Houbigant Collection Privée geuren. Ze worden omringd door groene, citrus, oriëntaalse en houtachtige noten. Zo combineren ze klassieke elegantie met moderne nuances, traditie met een vleugje verrassing.

Mon Boudoir, oorspronkelijk gecreëerd in 1919 en opnieuw uitgebracht voor de 100e verjaardag, combineert kruidige, bloemige en houtachtige noten. Tot de nieuwe creaties van deze prachtige damesgeuren behoren La Belle Saison, een zoete, bloemige geur uit 2020, en Essence Rare, die oorspronkelijk werd samengesteld in de jaren 1970 en in 2018 een nieuwe versie kreeg.

De flacons van Houbigant Collection Privée lijken wel juwelen in hun kostbare glazen flacons. Hun organische vorm breekt het licht op meerdere manieren, waardoor ze fonkelen als edelstenen. Het glas is transparant en ovaal van vorm, maar de geprononceerde lijnen geven het een levendige uitstraling. Een gouden, hoogglans gepolijste plaquette siert de voorkant van de flacons. De naam van het parfum en "Houbigant Paris" staan erop in reliëf. De hals van de flacon is versierd met een lint in een kleur die past bij de geur.

De creaties van Houbigant Collection Privée zijn het resultaat van vele handen. Soms zijn de originele recepten gemoderniseerd. Jean-Claude Ellena creëerde de originele geur voor Essence Rare in 1973. Hierin wilde hij de klassieke, succesvolle en elegante Franse geur vastleggen, die meestal bestond uit een triade van roos, jasmijn en lelietje-van-dalen. In 2018 heeft hij deze geur zelf opnieuw geïnterpreteerd. De drieklank is behouden, maar lijkt nu puurder en verfijnder. Céline Ellena, de dochter van Jean-Claude Ellena, creëerde La Belle Saison in 2020, terwijl Luca Maffei verantwoordelijk is voor de herformulering van Mon Boudoir.

In de reclamecampagne voor Houbigant Collection Privée roepen artistieke productfoto's emoties op. Ze versterken de kleur van de boog van de fles en drukken zo de basisstemming van de betreffende geur uit. Van dieprood tot warm geel, kostbaar paars, levendig groen en goud, de beelden verwijzen naar verschillende gemoedstoestanden die de geuren prachtig uitdrukken en begeleiden.

Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten