Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Houbigant Tabac Nomade

De geur +

Houbigant Tabac Nomade De warme, hypnotiserende geur van een zonsondergang in de woestij

Houtachtig en aromatisch met leerachtige beennoten en sensuele citrus- en rozenakkoorden: Zo fascinerend is Tabac Nomade van Houbigant. De uniseksgeur uit 2023 is een explosie van verfijnde aroma's die alleen een karavanserai midden in de woestijn kan voortbrengen: warme, hypnotiserende noten vermengen zich met verfijnde tabaksbladnuances en zachte klanken van saffraan, vanille en tonkaboon.

Wie zich waagt aan het verfijnde boeket van Houbigant 's Collection Orientale zal eerst de warme geur van een bazaar in het Midden-Oosten tegenkomen: frisse bergamot resoneert in overeenstemming met nobele roos en een verscheidenheid aan aromatische kruidnuances. Het hart van de geur is verfijnd, een liaison van geurige saffraan, warme tabak en zoet fascinerende tonkaboon. Deze kruidige, warm amberachtige melange van geuren glijdt in een bed van leerachtige akkoorden, omlijst door een vleugje vanille.

Houbigant Tabac Nomade, de herinnering aan een zonsondergang in de woestijn, werd gecreëerd door Luca Maffei en Antoine Lie. De meesterparfumeur Lie, bekend van parfumbestsellers als Armani Code (2004) en Comme des Garçons Wonderwood (2010), maakt indruk met zijn intense en levendige akkoorden. De Fransman combineert graag contrasterende nuances om steeds nieuwe verrassingsmomenten te creëren.

Nicheparfumeur Luca Maffei heeft de massamarkt veroverd met zijn Atelier Fragranze Milano en geuren als Acca Kappa Black Pepper & Sandalwood (2014) en Jul et Mad Néa (2015). In hun Houbigant Tabac Nomade smelten de twee hun meest sensuele momenten samen tot een fusie die leidt naar de uitgestrektheid van de duinen en de wonderen van de natuur, ver weg van de drukte van de stad...

De reclamecampagne van Houbigant Tabac Nomade is net zo verlangend en wild als de natuur van de woestijn. Het neemt ons mee langs gouden duinen in de glinsterende hitte van de woestijn, waar de fles ontworpen door Lalique met zijn lint-inlays raakt aan rook en leer als de voetafdrukken van een nomade.

De Collection Orientale 2023 van Houbigant draagt zijn geuren op aan iedereen die, net als de veroveraars van de woestijn, sterke en indrukwekkende parfums durft te creëren. De aardse, houtachtige Patchouli Sauvage symboliseert de vrijheid van de natuur. De chypregeur Ambre des Abysses belichaamt de schoonheid van diepte en de rijke, warme Oud Or voert je mee naar de fascinerende wereld van het Oosten.

Kopnoten:
Bergamot
Kruiden
Roos
Hartnoten:
saffraanbloesem
Tabak
Tonkaboon
Basisnoten:
leder
vanille
Parfumeur:
Luca Maffei, Antoine Lie
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten