Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 189
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa

uitverkocht producten +

De geur +

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is fris en aangenaam

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa bewijst sinds 2016 dat vrouwelijke geuren ook licht kunnen zijn. De topnoot van de eau de toilette bestaat natuurlijk uit groene thee en citrusvruchten. De hartnoot bestaat uitsluitend uit betoverende mimosa absolue uit Marokko. Ambrettezaden en heliotroop ronden de citrusachtige en frisse geur af.

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is een andere flanker van het Eau de Parfum Green Tea, dat in 1999 werd gelanceerd, werd gecreëerd door Francis Kurkdjian en nog steeds verkrijgbaar is. Sindsdien is het assortiment geuren rond groene thee voortdurend uitgebreid, simpelweg omdat er zoveel prachtige combinaties zijn die gewoonweg heerlijk ruiken.

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is bijvoorbeeld heel delicaat, elegant, stijlvol, heel subtiel en daarom een echte allrounder. Op warme en hete dagen is Elizabeth Arden Green Tea Mimosa precies wat je nodig hebt om je gehydrateerd en verfrist te voelen. Je hoeft geen geur te verwachten die de meningen verdeelt. In plaats daarvan is Elizabeth Arden Green Tea Mimosa heerlijk harmonieus, ontspannen en aangenaam om te dragen. Het hoeft immers niet altijd een diepgaande geur te zijn die uitleg en interpretaties uitdaagt.

Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten