Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa

uitverkocht producten +

De geur +

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is fris en aangenaam

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa bewijst sinds 2016 dat vrouwelijke geuren ook licht kunnen zijn. De topnoot van de eau de toilette bestaat natuurlijk uit groene thee en citrusvruchten. In de hartnoot vindt u uitsluitend schattige mimosa absolute uit Marokko. Ambrettezaden en heliotroop vormen het sluitstuk van de citroenachtige en frisse geur.

Dit Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is een andere flanker van de Eau de Parfum Groene Thee, gelanceerd in 1999, gecreëerd door Francis Kurkdjian en nog steeds beschikbaar. Sindsdien is de geurlijn rond groene thee voortdurend uitgebreid, simpelweg omdat er zoveel mooie combinaties zijn die gewoonweg heerlijk ruiken.

Elizabeth Arden Green Tea Mimosa is bijvoorbeeld zeer delicaat, elegant, stijlvol, zeer discreet en daarom een echte allrounder. Op warme en warme dagen is het Elizabeth Arden Green Tea Mimosa precies goed om je verzorgd en opgefrist te voelen. Hoeken en randen, een geur die de geesten splitst, kun je hier niet verwachten. Maar het is Elizabeth Arden Green Tea Mimosa heerlijk harmonieus, ontspannen en aangenaam om te dragen. Het hoeft immers niet altijd de diepzinnige geur te zijn die de uitleg en interpretatie bijna uitdaagt.

Kopnoten:
Groene Thee
citrusvruchten
Hartnoten:
Marokkaanse kruidje-roer-mij-niet-absolue
Basisnoten:
Heliotroop
ambrettezaden
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

3 167
toepassen