Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom

De geur +

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Een bloemige, frisse ode aan de onschuld van de verzoenin

Bent u op zoek naar een geur die even betoverend is als de witte bloesems van de Anjou-perenboom en de heerlijke aroma's van zonovergoten boomgaarden? Dan moet je Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom vanaf 2020 leren kennen.

Anjou peer, Siciliaanse citroen en Italiaanse bergamot: de delicate topnoten van het parfum verspreiden al een heerlijke geur die de zintuigen prikkelt. Met groene thee, zachte perenbloesem, Indiase jasmijn en tedere mate, neemt het boeket een frisse, bloemige koers om te landen in een weelderig bed van wit mos, amber en muskus.

Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom de magie van de peren van Anjou vastlegt, die volgens de Arthurlegende neerregen op de achtervolgers van Parzival, totdat deze zich realiseerde dat hij en de leider van zijn tegenstanders, de Moor Feirefiz, halfbroers waren van een vader uit de lijn van het Huis van Anjou. Met het humanisme van de Renaissance sijpelde de perenboom door in de heraldiek om menig wapenschild te sieren met zijn vruchtdragende takken.

Even verzoenend als de anjoupeer is haar parfum, een West-Oosterse liaison van groene thee, jasmijn en mate met sappige peer en perenbloesem, bergamot en citroen, als onderdeel van de in 1999 gelanceerde Elizabeth Arden Green Tea collectie. Met geuren als Green Tea Cherry Blossom (2012), Green Tea Mimosa (2016) en Green Tea Fig (2018), is het een vrolijk optimistische boodschap aan iedereen die geluk en vreugde wil voelen.

De fruitig-aromatische akkoorden van Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom worden weerspiegeld in de verpakking van dit delicate parfum. De flacon is slank en zomers doorzichtig. Onder de lichtgroene dop van de fles, tegen de achtergrond van het verfrissende elixer van groene thee, worden verse peren onthuld, samen met hun bloesems en bladeren. Weelderige peren en perenboombloesems sieren ook het lichtgroene karton.

Wie heeft het delicate geurarrangement samengesteld? Revlon zwijgt, maar geurkenners weten dat de nieuwere groene thee parfums werden gecreëerd onder leiding van Rodrigo Flores-Roux. De prominente Givaudan-parfumeur met Mexicaanse roots creëerde verschillende geurflankers van Francis Kurkdjians oorspronkelijke compositie Green Tea (1999), zoals het fruitige Green Tea Tropical (2007), het luchtige en delicate Green Tea Lotus (2008) en het frisse White Tea (2017). Kurkdjian voegde veelzijdige composities toe aan zijn minimalistische Splash-geurconcept, waarmee hij Elizabeth Arden 's geurtraditie van de jaren 1920, met zijn kuuroorden, schoonheidssalons en geparfumeerde waters voor verfijnde dames, nieuw leven inblies.

De bekroonde Vice Fragrance Director van Givaudan New York is een fijnproever, houdt van musea en kunst, en zuigt de laatste trends en nieuwtjes op om ze in zijn geuren te verwerken - zoals in Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom, een delicate, verleidelijke ode aan de onschuld van de verzoening.

Kopnoten:
Anjou peer
Italiaanse bergamot
Siciliaanse citroen
Hartnoten:
Indiase-jasmijn-sambac-absolue
Groene Thee
Paraguayaanse Mate Absolue
Anjou Pear Blossom
Basisnoten:
muskus
Amber
wit mos
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

4 155
toepassen
vandaag tot-30%1